TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Nereden Saat Al覺nmal覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nereden Saat Al覺nmal覺

Mesaj mlm » 30 Au 2014, 23:12

Tekrar merhaba. 2. El saat ald覺覺m arkadalar genelde aktif 羹yelerdi, dolay覺s覺yla al覺verilerimde g羹ven problemim olmad覺. Al覺m karar覺mda ilandaki saatin marka ve modeli, kiisel beenilerim, kondisyon ile ilgili yaz覺lan ifadeler, saatin g繹rselleri ve tabii f覺r覺nc覺dan yediim dayak etkili oldu :D

B羹t癟eniz 700 civar覺 imi, dan覺ma bal覺覺n覺zdaki k覺ymetli(癟ok deil :D) Global Moderat繹r羹m羹z SeRxx'in tavsiyelerine kat覺l覺yorum :thumbup:

Iyi forumlar :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Bg17 » 30 Au 2014, 23:30

..
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Hellhound » 30 Au 2014, 23:36

kaskas123 yazd覺:Asl覺nda 2. el b繹l羹m羹nden 1-2 saati rezerve yapt覺m. Fiyatlar覺n覺n d羹mesini bekliyorum :D :lol:

Buray覺 doru mu anlad覺m diye deminden beri okuyorum.
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj kaskas123 » 31 Au 2014, 10:29

Hellhound yazd覺:
kaskas123 yazd覺:Asl覺nda 2. el b繹l羹m羹nden 1-2 saati rezerve yapt覺m. Fiyatlar覺n覺n d羹mesini bekliyorum :D :lol:

Buray覺 doru mu anlad覺m diye deminden beri okuyorum.

Eer yazd覺覺m ekilde okuduysan覺z evet. Bakt覺m hafta ge癟tik癟e fiyatlar 50tl 50tl iniyor. bende en son ne kadar inecek diye bekliyorum.
Kara kar覺, kuru kar覺, ke癟i eti, durgun at
mazarrat羹'l mazarrat羹'l mazarrat羹'l mazarrat
Beyaz kar覺, iman kar覺, kuzu eti, y羹r羹k at
f璽id璽t羹'l f璽id璽t羹'l f璽id璽d羹'l f璽id璽t.
Kullan覺c覺 avatar覺
kaskas123

Kay覺t: 28 Au 2014, 23:56

Mesaj Hellhound » 31 Au 2014, 11:33

kaskas123, rezerve etmek; 羹r羹n羹n ad覺n覺za (bir s羹reliine) baka bir kimseye sat覺lmamak 羹zere ay覺rt覺lmas覺 demektir. Bu s羹re zarf覺nda dier potansiyel m羹teriler reddedilecei i癟in 羹r羹n羹n fiyat覺nda da oynama olmaz.

Bilginize.
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj kaskas123 » 31 Au 2014, 12:45

Hellhound yazd覺:kaskas123, rezerve etmek; 羹r羹n羹n ad覺n覺za (bir s羹reliine) baka bir kimseye sat覺lmamak 羹zere ay覺rt覺lmas覺 demektir. Bu s羹re zarf覺nda dier potansiyel m羹teriler reddedilecei i癟in 羹r羹n羹n fiyat覺nda da oynama olmaz.

Bilginize.

rezerve dediim kendimce rezerve. Sat覺c覺n覺n haberi yok. beklemedeyim. yle sat覺c覺 ile anla覺p almamazl覺k gibi d羹羹n羹lmesin.
Kullan覺c覺 avatar覺
kaskas123

Mesaj Okanito » 31 Au 2014, 20:56

SaatveSaat'ten 羹r羹n alman覺z覺 tavsiye etmiyorum. Ankara Ankamall ubesine gidip Certina DS Action Automatic Diver modelini sorduumda bana gram indirim yapmad覺lar. 650-700 CHF fiyat覺 olan bir saati T羹rkiye'de 2750 TL'den say覺p 羹zerine %50 indirim yapt覺k deyip 1450 TL'ye satmaya 癟al覺覺yorlar resmen. Hay覺r yani bu 羹r羹n maazan覺za geleli ne kadar oldu diye sorunca; "valla 1-2 y覺l oldu abi ya" deyip, kur 羹zerinden kar 羹st羹ne kar yapmaya 癟al覺an bir zihniyet. G繹zlerinin i癟ine bakarak kimi kand覺r覺yorsunuz dediimde de "yok abi ne kand覺rmas覺 valla %50 indirim ite bak bak" deyip kendi sitelerinden bana 羹r羹n羹n fiyat覺n覺 g繹stermeye 癟al覺覺yorlar, bu da yetmedi ben de gidip internetteki pop羹ler, kaliteli sat覺 sitelerinden 3 haneli fiyatlar覺 g繹sterdiimde ise "onlar sahtesini sat覺yorlard覺r" diyen bir zihniyet...

Merak eden varsa, kendisi de deneyimlesin bence. Yalan s繹ylemekten b覺kmad覺n覺z m覺 dedim ve maazadan ayr覺lm覺t覺m. Hay覺r o 羹r羹n sana o kadar d羹羹k fiyata geldi, ben indirim yapam覺yorum de ama gidip 2750 TL'den d羹羹rd羹k deme!
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullan覺c覺 avatar覺
Okanito

Ya: 29
Kay覺t: 10 May 2012, 13:49

Mesaj kaskas123 » 31 Au 2014, 21:57

Merak eden varsa, kendisi de deneyimlesin bence. Yalan s繹ylemekten b覺kmad覺n覺z m覺 dedim ve maazadan ayr覺lm覺t覺m. Hay覺r o 羹r羹n sana o kadar d羹羹k fiyata geldi, ben indirim yapam覺yorum de ama gidip 2750 TL'den d羹羹rd羹k deme![/quote]

Hangi siteleri 繹nerirsin?
Kullan覺c覺 avatar覺
kaskas123

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: 351925, Mtn ve 241 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners