Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
zaferah » 24 Ağu 2014, 15:54
Emporio Armani
AR5859 erkek kol saati modeli almak istiyorum ama bazı yerlerde fiyat 1000 tl yi buluyor bazı yerlerdede 200 tl civarında çok şaşırdım. İlginç geldi ve kararsız kaldım bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursaniz çok teşekkür ederim.

-

zaferah
-
Erdem35 » 24 Ağu 2014, 17:10
benimde ilk otomatik saatlerim EA idi... bende gittigidiyor ve benzeri sitelerden piyasasının çok altına almıştım... iyi ki de öyle yapmışım çünkü 1000 tl para verilecek saatler değiller... eğer bir saat almaya karar verdiyseniz forumu biraz kurcalayın derim

Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
argentum » 26 Ağu 2014, 10:29
EA 1000 tl verilecek bir saat değil, bence 200 de verilmez. lütfen forumu derinlemesine inceleyin sonra karar verin.
-

argentum
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 113 misafir