TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

7000 TL Bütçeli Azami 40MM Takım Elbise Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

7000 TL Bütçeli Azami 40MM Takım Elbise Saati Önerisi

Mesaj kemikbey » 22 Ağu 2014, 01:14

Herkese merhaba,

Haftasonu saat dükkanlarını dolaşıp, takım elbise ile kullanıma uygun (sade, zarif, 40 mm veya daha küçük çaplı) bir saat almayı düşünüyorum. Bütçem azami 7000 TL civarı. Aramayı kolaylaştırmak adına biraz internette ön araştırma yaptım, gözüme çarpan modeller aşağıdakiler oldu:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Yukarıda belirttiğim modeller arasından siz hangisini tercih ederdiniz? Bu modeller dışında bakmamı önerdiğiniz başka modeller var mıdır?

Teşekkürler
kemikbey

Re: 7000 TL Bütçeli Azami 40MM Takım Elbise Saati Önerisi

Mesaj BarisFB » 22 Ağu 2014, 09:31

Benim naçizane tavsiyem bütçeye biraz daha ekleyip Rolex Air King, Oyster Perpetual ya da Explorer I gibi modellere bakmanız olur. :champ: Bütçe kesin bu diyorsanız bu saatlerin temiz az kullanılmış ikinci elleri sizin bütçeniz içinde bulunabiliyor.

Satılık kısmında şöyle bir saat var...bence sizin isteklerinize çok uygun :thumbup: :thumbup:

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=203&t=16062#axzz3AqTwuzgR
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj ernest0 » 22 Ağu 2014, 10:13

Barış'a katılmakla birlikte yine ikinciel PAM00000 da bakılabilir diye düşünüyorum :thumbup:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Eskimemur » 22 Ağu 2014, 10:18

omega, longines gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim. İlk tercih omega olurdu veya ikinci el temiz bir rolex..
Kullanıcı avatarı
Eskimemur

Mesaj mcd » 22 Ağu 2014, 10:24

Nomos ve frederique constant saatlere bakabilirsiniz. 2. el tercih ederseniz forumda bu bütçenin yarı fiyatına bir FC mevcut yada bütçeniz dahilinde 2. el JLC bulabilirsiniz.
Cihan
Kullanıcı avatarı
mcd

Mesaj Okanito » 22 Ağu 2014, 15:03

Nomos Glashüette Tangomat iyi bir seçenek;

Resim
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Mesaj SeRxx » 22 Ağu 2014, 22:14

Foruma hoş geldiniz :champ:

Şiddetle Zenith Elite serisini öneriyorum :thumbup:
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj kemikbey » 23 Ağu 2014, 01:08

Öncelikle öneriler için herkese çok teşekkür ederim. :D

Sondan başlarsak, Zenith’ler gerçekten muhteşem görünüyor. Ama sanırım yenisi 7000 TL’nin üzerindedir. İyi durumda ikinci elini yakalamak lazım.

Bauhaus stilini pek sevemediğimden Nomos düşünmüyorum.

FC bakacağım markalar arasında. Aynı şekilde Longines de.

PAM00000 çok güzel görünüyor ancak biraz spor kaçıyor, bense daha klasik bir saat arıyorum.

Rolex’in marka olarak bilinirliği çok yüksek. Bunun iyi yönleri vardır muhakkak, ancak gelir seviyemin üzerinde konumlandırılmış bir marka ile dikkat çekmek istemiyorum. Kastettiğim şudur: Serxx’in önerdiği Zenith’ler de, Rolex’ler de çok şık saatler. Zenith’i kullanırsam insanlar iyi giyindiğimi düşünür. Saatin kaliteli ve pahalı olduğunu tahmin eder ama çok kafa yormaz. Rolex kullanırsam maalesef “bu sahici Rolex mi, çakma mı, adam bir maaşını saate mi yatırmış, bu pinti adam bu saati almaz, kesin hediye gelmiştir kaynanasından, demek ki zengin biriyle evlenmiş, vay çakal vay, yok yok kesin çakmadır bunda öyle zengin hanım bulacak göz yok, acep ikinci el mi, müdür adam ikinci el saat mi kullanır vb.” gelir akıllara. :P
kemikbey

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners