TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox Çelik Bilezik Nasıl ve Nerden Alabilirim?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Victorinox Çelik Bilezik Nasıl ve Nerden Alabilirim?

Mesaj Toroman » 15 Ağu 2014, 23:45

Arkadaşlar tekrar mrb;

Hatırlayanınız varsa bir kaç gün önce ilk otomatik saatime kavuştum. Seçimim Victorinox Officer's tan yana oldu. Saatten yana hiç bir sıkıntım yok lakin deri kayış yaz aylarında çok terletiyor ve terin kayışa zarar verdiğini bilmek sinirlerimi bozuyor, bunun üzerine Victorinox'un TR distribütörü olan Eyüboğlu'nu aradım ve "003982" kodlu çelik bileziğin fiyatını sordum 600 TL cevabını aldığımda "hayır yanlış anladınız, çelik kordonlu olan modelin fiyatını sormuyorum sadece kordonu almak istiyorum, o ne kadar..?" diye sorumu tekrarladığımda cevap değişmedi arkadaşlar :)

Yani uzun lafın kısası, bi çelik bileziğe 600 TL asla vermem ama o çelik bileziği de almayı çok istiyorum. Bu ürünü orjinal olarak nereden temin edebilir. Kordon, kayış ithal eden firma, şirket, site var mı bildiğiniz..??

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Victorinox Officer'S
Kullanıcı avatarı
Toroman

Re: Victorinox Çelik Bilezik Nasıl ve Nerden Alabilirim?

Mesaj Cct » 16 Ağu 2014, 01:10

Bu linkte aradığınız bilezik mevcut

https://www.reflections-of-infinity.co.uk/straps2.html

Bilezik vs gibi "yedek parça" olarak tanımlanabilecek bileşenler talep halinde kişiye özel sipariş edildiğinden firma açısından maliyeti yüksek olacaktır. Bu yüzden aldığınız fiyat normal. Bende zamanında Carrera deri kayış + klips için 1800 TL fiyat aldığımı bilirim :)

Internette model kodunu yazarak aratırsanız bir çok alternatif tedarikçi bulabilirsiniz fakat 88 Pound'luk fiyat gayet normal gözüküyor :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Toroman » 16 Ağu 2014, 09:01

evet 318 tl + kargo bana da uygun geldi hele ki 600 TL'den sonra :) tmmdır hocam çok teşekkür ederim, bi kaç gün sonra buradan sipariş vereceğim.
Victorinox Officer'S
Kullanıcı avatarı
Toroman

Mesaj Toroman » 16 Ağu 2014, 09:26

kargoyla beraber 360 TL'ye geliyor ama malesef TR'ye gönderim yok. Ülke seçiminde TR'yi göremedim..
Victorinox Officer'S
Kullanıcı avatarı
Toroman

Mesaj EmirB » 16 Ağu 2014, 09:46

Nacizane tavsiyem cesit cesit deri kayis alin, hem saatin rengi de yatkin zaten :thumbup:
Kullanıcı avatarı
EmirB

Mesaj tachyon » 16 Ağu 2014, 09:58

Orjinal olsa bile bence 360 TL yinede yüksek bir rakam. Şöyle kaliteli bir mesh sizin saat için oldukça yerinde bir tercih olacaktır.

http://www.ebay.com/itm/20mm-316L-Stain ... 5d4de6901c

Resim
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj Toroman » 16 Ağu 2014, 10:17

hocam saolun tavsiyeleriniz için ama mesela @tachyon , gönderdiğin bileziği saatin üzerinde hayal ettim olmuyor, kafama yatmıyor kendi bileziğinden başkası.. takıntı herhalde bilmıyorum :(
Victorinox Officer'S
Kullanıcı avatarı
Toroman

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 123 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners