TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Concord C2 Chronograph Exclusive TSF Edition Foto Tan覺t覺m

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Concord C2 Chronograph Exclusive TSF Edition Foto Tan覺t覺

Mesaj serhat200 » 13 Au 2014, 22:31

Bond tam bende kay覺 istiyorum diyecektim :D
K覺rm覺z覺 dikili siyah bir kay覺 iyi gider diye d羹羹n羹yorum :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Ya: 47
Kay覺t: 20 Au 2010, 16:55

Mesaj serhat200 » 13 Au 2014, 22:39

Beendiine sevindim Bond :champ:
Bu da yar覺 繹ncesi kalabal覺k.
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Mesaj serhat200 » 13 Au 2014, 22:44

Profesyonel pilotun yan覺nda s羹per bir deneyim.
Peugeot RCZ-R sadece 1.6lt motor olmas覺na ramen 270hp g羹癟 :champ:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Mesaj Bond » 13 Au 2014, 22:54

Yar覺 繹ncesi kalabal覺覺n ara癟lara bak :super: :champ: :thumbup: :D

Anesthesia yazmasa fotolar 癟覺kmayacakm覺 :lol:

Dediin kay覺 u san覺r覺m, TSF Edition modeline en uyumlu duranda o idi, kalitesi ise baya y羹ksekti ancak balant覺 ekli ve sistemi nedeni ile sonradan farkl覺 standart tipte aftermarket kay覺 takmak imkans覺z saate. Rubber versiyonun kola oturuu ile 癟elik / deri biraz farkl覺. Altta proje 繹ncesi denediim farkl覺 versiyonlar覺n fotolar覺n覺 ekledim. 襤steyenlerin bir listesini 癟覺kartay覺m ona g繹re ilerleriz :thumbup:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Cct » 13 Au 2014, 23:34

Ben net istiyorum :champ:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj serhat200 » 13 Au 2014, 23:37

襤yi iskonto yaparlarsa bende istiyorum :champ:
羹nk羹 liste fiyat覺 bayaa pahal覺 ;)
Hatta deployant m覺d覺r nedir ite bukle 繹yle olmazsa (katlan覺r olmas覺n d羹z tip olsun) daha konforlu olur diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Mesaj serhat200 » 13 Au 2014, 23:41

Neredeyse tornac覺dan aparat yapt覺racam ha :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Re: Ynt: Concord C2 Chronograph Exclusive TSF Edition Foto T

Mesaj Anesthesia » 14 Au 2014, 00:48

Bond yazd覺:Anesthesia forumda sahip olan kullan覺c覺lar覺n listesi altta, zaten 癟ok fazla deil. Forumda youn fotoraf payla覺m覺 yapan kiilerden Serdar farkl覺 bir saat takas覺nda deerlendirdi, dier kat覺l覺mc覺larda 癟ou aktif deil veya forum d覺覺ndan olanlar var [emoji106] Acc ve ben 癟覺kanlar覺n yerine saatleri de al覺nca bizde fazla saat oldu, ben arada iki tane yan yana tak覺p payla覺r覺m :D Acc payla覺m pek yapam覺yor ilerden, dier 羹yelerde pek bizler gibi youn payla覺m yapam覺yorlar doal olarak. Bayilerden sat覺lan saatlerde var. Birde FatihGS var halen saatini teslim almayan distrib羹t繹r'den. O da eskiden 癟ok s覺k saat payla覺yordu gene ilerden art覺k kat覺l覺m yapam覺yor. Saat 繹zel proje i癟in olduk癟a y羹ksek liste fiyatl覺 ve az bilinen l羹ks bir marka / model olunca herkesin almas覺 kolay bir marka hi癟 deildi. yelerin geneli 癟abuk elden 癟覺kabilen saatleri tercih ediyorlar. S覺k s覺k mecburen al sat yapmak zorunda kal覺n覺nca insanlar 癟ekinir kat覺lmaya. Hak vermek laz覺m mant覺ken doru bir yakla覺m. ou 羹yemiz i癟inde manevi bir deeri yok saatin bu nedenlerden kat覺l覺m覺n belli seviyelerde kalmas覺 normal. Ondan dolay覺 payla覺m nispeten az ama proje u hali ile 癟ok harika oldu benim ad覺ma. Zaten normalde 10 adet yap覺lacakken bu adetlere 癟覺kt覺 [emoji106] B繹l羹mlerde payla覺mlar覺m覺z var zaten saat tepede duruyor :champ: Forum ahalisi s覺k覺lm覺t覺r saati g繹rmekten :D Ger癟i art覺k oraya baka bir marka gelecek yak覺nda [emoji106]

Watchonista benden biraz yeni fotoraf bekliyor orada bir incelemesi yay覺nlancak ondan sonra bir tak覺m yabanc覺 al覺c覺larda olacak ikinci parti i癟in. TSF i癟in aynen Steinhart TSF SE modellerinde olduu gibi d羹nyadan farkl覺 kiilerin kollar覺nda da bu saatin olmas覺 g羹zel olacakt覺r :champ:

TSF C2 Kat覺l覺mc覺 Listesi :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=204&t=11752#p213215

O vakit ben de bir iki eski fotoraf覺 paylaay覺m, t羹m forum ahalisinden ve de tabi ki K繹ksal beyden 繹z羹r dilerim, kendisine yalvard覺m yakard覺m ve biraz da s羹re ge癟tikten sonra nihayetinde 癟ok istediim 癟elik bilezie kavutum.

Saatin manevi deeri benim i癟in 癟ok, olumun doumu nedeniyle kendime babal覺k hediyesi olarak bu muhteem projeye kat覺lm覺t覺m, hatta proje geliimi esnas覺nda 覺srarc覺 meaajlar覺m覺n baz覺 羹yelerimizi s覺kt覺覺n覺n da fark覺nday覺m :) ama douma yetimem laz覺md覺 :p

Saati oluma devretmeyi isteyerek ald覺覺m i癟in 癟oook uzun 繹m羹rl羹 olmas覺 gerekiyordu, silikonun y覺pranmas覺n覺 g繹ze alamazd覺m, ben de 癟ingenelik ettim:))Resim

Resim

Resim

Resim

elik bileziin 癟ok kaliteli olduunu s繹ylemeliyim, 繹yle ki t羹m 癟ehresini deitirdi saatin, yolda y羹r羹rken eskiden insanlar nur cemalime bakard覺 imdi ise g繹zlerini saate dikiyorlar; nazara gelecek diye bilekte ge癟irdii s羹reyi k覺saltt覺m valla, deri d羹羹nen arkadalara iddetle tavsiye ederim.

Fotolar覺n覺 yay覺nlamayaca覺ma s繹z verdiim K繹ksal Bey'den 繹z羹r dilerim
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: gargamell ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners