TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe 2014 Fiyat Listesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe 2014 Fiyat Listesi

Mesaj onatozer » 14 Tem 2014, 17:09

BarisFB yazdı:Cct, senden Patek Philippe markası hakkında düşüncelerim başlığı bekliyorum :lol: :lol: :lol:

Cct'ye kalmadan ben Aquanaut Bulgar Bayan Gülle takımına benziyor diye başlık açacağım :lol: :lol:

Bg17 yazdı:
Ama pp aquanoat sanki kasa yapisi itibariyle daha rahat kullanilir gibi, ama o noktada da daha ucuza 15400 yasa 26300 var.

Karisik kafalar...

Tam olarak aynısını düşünüyorum, 15400 almak varken neden Aquanaut? ki Royal Oak'un rakibi Nautilius'ken :? Aquanaut'un AP de tam olarak rakibi Offshore Diver. Tabii ki kişiye göre beğeni değişkendir ancak benim estetik değerlerime göre AP Diver açık ara önde.

Kaldı ki PP'in rubber kayışı bence saati daha da kalitesiz gösteriyor. Bileziği ise moda markalarının bile kullanmayacağı kadar kötü görsellikte :evil:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Cct » 14 Tem 2014, 17:15

BarisFB yazdı:Cct, senden Patek Philippe markası hakkında düşüncelerim başlığı bekliyorum :lol: :lol: :lol:

Az kişisiniz iki gün direnebilirim :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj BarisFB » 14 Tem 2014, 17:24

Diver varken neden aquanaut sorusuna...bence:
1) bence diver'a göre spor kıyafetlerle olduğu kadar takım elbiseyle de şık duran bir saat...Diver'dan bu açıdan bir adım önde
2) diver'a nazaran günlük takmak için çok daha rahat
3) 5711'in kalibresine daha ucuz bir şekilde sahip olma yolu

Aquanaut'un maalesef en büyük dezavantajı "en ucuz patek" imajı. Halbuki 4-5 Patek'i olup günlük aquanaut kullananlar var..eminim Paul ve George amcaların da başka patek alabilicek paraları vardır :lol: :lol: :lol:

Ha diver ve aquanaut'u koysan önüme hangisini seçerim bilmiyorum...o ayrı :lol: maksat kafa karıştıralım :champ:
Resim
Resim
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj ekmekpeynir » 14 Tem 2014, 17:30

Aaa ne zamandır bu listeyi arıyorum. Hanım alışveriş listesine iki patek yazmış... pardon ya ekmekmiş o :)

Çulsuzluk çoğu zaman kötü espiriyle tezahür eder :)
Kullanıcı avatarı
ekmekpeynir

Mesaj ekmekpeynir » 14 Tem 2014, 17:32

Başlamışken:

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı Patektir.
Kullanıcı avatarı
ekmekpeynir

Mesaj onatozer » 14 Tem 2014, 17:41

BarisFB, söylediğin maddelere tek saat olarak kullanılacaksa sonuna kadar katılıyorum.
Ancaaaak, tek saat olarak Aquanaut kullanan varsa onu Horoloji tanrılarına kurban verirler :lol:
Prestijli, kaliteli ve kolay kullanıma sahip bir diver istendiğinde AP'den Blancpain'e, JLC'den Vacheron Constantin'e o kadar çok seçenek var ki, Aquanaut'un üstünlüğü sadece Patek olması kalıyor.
Tekrar değinmeden geçemiyorum, Aquanaut bence güzel bir saat, Patek değil de Omega olsa Oris olsa almayı düşünürdüm. Ancak bir PP sahibi olmayı kafaya koyduysam bir 5000 CHF daha gözü karartıp 5711 alır, mutlu mesut tek saatim olarak kullanırdım. :champ:
Resim
Ayıca, Ap panda en güzel offshore lardan biri :super: Başka bir offshore için gözden çıkarmaya benim gönlüm elvermezdi, kafa karışacaksa yine düz Royal Oak'lara karışmalı. :thumbup: :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Bg17 » 14 Tem 2014, 17:47

BarisFB yazdı:Diver varken neden aquanaut sorusuna...bence:
1) bence diver'a göre spor kıyafetlerle olduğu kadar takım elbiseyle de şık duran bir saat...Diver'dan bu açıdan bir adım önde
2) diver'a nazaran günlük takmak için çok daha rahat
3) 5711'in kalibresine daha ucuz bir şekilde sahip olma yolu

Aquanaut'un maalesef en büyük dezavantajı "en ucuz patek" imajı. Halbuki 4-5 Patek'i olup günlük aquanaut kullananlar var..eminim Paul ve George amcaların da başka patek alabilicek paraları vardır :lol: :lol: :lol:

Ha diver ve aquanaut'u koysan önüme hangisini seçerim bilmiyorum...o ayrı :lol: maksat kafa karıştıralım :champ:
Resim
Resim

Diver kullandigim icin cok alternatif olmaz, cunku diver guzel ama kullanamiyorum, bilegime buyuk geliyor.(maalesef)

Acaba aquanaut u deri kayisla kullanmak mumkun mu? Yada nasil durur?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj onatozer » 14 Tem 2014, 17:52

Bg17, tam da dediğin kombinasyon nasıl olur diye bakıyordum;

Resim

Resim

Hatta :lol: Resim

Şahsi fikrim deri kayış bile derman olmamış :roll:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners