TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner 116610 LV / 114060 Modelleri Arasında Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi submariner, karar veremiyorum.

Mesaj frbld » 10 Tem 2014, 13:30

Ben de uzun uzun inceledikten ve Rhodium'da koluma takıp denedikten sonra sonra 116610LV'ye karar vermiştim.
En son frbld tarafından 10 Tem 2014, 13:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
frbld

Mesaj Archimed » 10 Tem 2014, 13:32

Ben olsam yeşil bezeli ve kadranlı Submariner ile; siyah-mavi bezeli ve siyah kadranlı GMT Master 2 arasında bir tercihte bulunurdum. Yeşil Submariner'i çok beğensem de siyah-mavi bezeli GMT Master 2 de çok şık.. Hiç düşündünüz mü?
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj BarisFB » 10 Tem 2014, 13:41

Archimed yazdı:Ben olsam yeşil bezeli ve kadranlı Submariner ile; siyah-mavi bezeli ve siyah kadranlı GMT Master 2 arasında bir tercihte bulunurdum. Yeşil Submariner'i çok beğensem de siyah-mavi bezeli GMT Master 2 de çok şık.. Hiç düşündünüz mü?

Archimed :thumbup: :thumbup: :thumbup: aynısı yazıcaktım ama soru Submariner diye karıştırmıyım dedim...
Daha önce forumda yaklaşık 56 kere yazdığım üzere yeni GMT'yi kesinlikle tercih ederim...özellikle parlak link'ler Submariner'dan çok daha şık yapıyor :champ: :champ:

BATMAN FOREVER diorum :lol: :lol:

Resim
Resim
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Re: Rolex Submariner Modelleri Arasında Seçim

Mesaj Bg17 » 10 Tem 2014, 13:52

BarisFB yazdı:Siyah Sub herkesde var ve alternatifi çok...belki ilerde siyah kadranlı bir AP Royal Oak vs alırsınız ama yeşil olarak piyasada bu kadar şık görünen bir saat yok bence :thumbup:

Ben bu goruse katilmiyorum, sonucta herkeste var dedigin saat sadece belirli cok kisitli bir gelir grubuna hitap eden bir degerde.

Taklidinin esinlenin cok olmasi ne kadar iyi bir ageless bir tasarim oldugunun gostergesi. Replica diyorsak uzaktan bile belli ediyor kendini.

Arabalarin telefonlarin vs bilimum urunun satis adedi reklam malzemesi olarak bile kullanilir. Bu da gayet normal bence.

Gmt ile sub karsilastirmasi tamamen kisisel zevk meselesi, batman cok guzel bir saat ama ben sub i tercih ediyorum.

Aslinda diger markalarda da oldukca genis bir butce icerisinde kullanimi kolay diver aradim, sonunda sub a rakip olabilecegini tek dusundugum omega seamaster ve po.

Hulk un tek saat degil ikinci koleksiyon saati olarak daha dogru olacagini dusunuyorum.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj stroustrup » 10 Tem 2014, 13:56

Archimed yazdı:Ben olsam yeşil bezeli ve kadranlı Submariner ile; siyah-mavi bezeli ve siyah kadranlı GMT Master 2 arasında bir tercihte bulunurdum. Yeşil Submariner'i çok beğensem de siyah-mavi bezeli GMT Master 2 de çok şık.. Hiç düşündünüz mü?

Doğrusu submariner'a kilitlenmiş durumdayım, diğer modelleri pek düşünmedim ama öneriniz üzerine GMT Master 2'yi de değerlendirmeye başladım. Tabi fiyat da belirleyici, GMT Master 2'nin fiyatı hakkında henüz fikrim yok.
Kullanıcı avatarı
stroustrup

Mesaj Bg17 » 10 Tem 2014, 14:01

Resim

Resim

Soyle bir yonlendirmede bulunuyum ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj stroustrup » 10 Tem 2014, 14:02

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Almayı düşündüğüm submariner ilk saatim olacak, anladığım kadarıyla bu durumda 114060 öne çıkıyor. Ayrıca iki model arasında 3000 TL nin üzerinde fiyat farkı var, LV bu fiyat farkına değer mi o da başka bir soru.
Kullanıcı avatarı
stroustrup

Mesaj BarisFB » 10 Tem 2014, 14:12

Bg17 yazdı:
BarisFB yazdı:Siyah Sub herkesde var ve alternatifi çok...belki ilerde siyah kadranlı bir AP Royal Oak vs alırsınız ama yeşil olarak piyasada bu kadar şık görünen bir saat yok bence :thumbup:

Ben bu goruse katilmiyorum, sonucta herkeste var dedigin saat sadece belirli cok kisitli bir gelir grubuna hitap eden bir degerde.

Taklidinin esinlenin cok olmasi ne kadar iyi bir ageless bir tasarim oldugunun gostergesi. Replica diyorsak uzaktan bile belli ediyor kendini.

Arabalarin telefonlarin vs bilimum urunun satis adedi reklam malzemesi olarak bile kullanilir. Bu da gayet normal bence.

Bg17, ageless bir tasarım olduğunu kabul ediyoruz lafımız yok, zaten bizim gibi meraklıların dışında siyah bezelli GMT ile siyah Sub'ı uzaktan kaç kişi ayırt edebilir? ;) ;)

Submariner alınıcaksa - ve eğer tek saat olmayacaksa - siyah olmasın diyorum, Hulk olsun Kermit olsun etc. En azından farklı olsun.
Çünkü "herkes"de var dediğim, ben bir yere gittiğimde benden başka 10 kişi de birebir aynı modeli takıyorsa hoşuma gitmiyor. farklı olsun istiorum. Bence Hulk gibi modeler klasik bir modele güzel bir farklılık veriyor.

Mesela 2000'lerin başında "herkes" siyah / gri araba alırken hep beyaz beğenirdim, alma satamazsın dediler. Şimdi almam çünkü el arabasını bile beyaz alıyor herkes moda oldu. Birgün piyango çıkıp Ferrari alsam da kırmızı almam. Vakti zamanında Sub değil Coke GMT aldım, Offshore'u nispeten daha az görünen Safari aldım, dress watch olarak yine daha farklı diye reverso aldım etc. Bu kötü demek değil sadece benim böyle bir "mainstream olmama" gibi bir takıntım var :lol: :lol:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners