Archimed yazdı:Ben olsam yeşil bezeli ve kadranlı Submariner ile; siyah-mavi bezeli ve siyah kadranlı GMT Master 2 arasında bir tercihte bulunurdum. Yeşil Submariner'i çok beğensem de siyah-mavi bezeli GMT Master 2 de çok şık.. Hiç düşündünüz mü?
BarisFB yazdı:Siyah Sub herkesde var ve alternatifi çok...belki ilerde siyah kadranlı bir AP Royal Oak vs alırsınız ama yeşil olarak piyasada bu kadar şık görünen bir saat yok bence
Archimed yazdı:Ben olsam yeşil bezeli ve kadranlı Submariner ile; siyah-mavi bezeli ve siyah kadranlı GMT Master 2 arasında bir tercihte bulunurdum. Yeşil Submariner'i çok beğensem de siyah-mavi bezeli GMT Master 2 de çok şık.. Hiç düşündünüz mü?
Bg17 yazdı:BarisFB yazdı:Siyah Sub herkesde var ve alternatifi çok...belki ilerde siyah kadranlı bir AP Royal Oak vs alırsınız ama yeşil olarak piyasada bu kadar şık görünen bir saat yok bence
Ben bu goruse katilmiyorum, sonucta herkeste var dedigin saat sadece belirli cok kisitli bir gelir grubuna hitap eden bir degerde.
Taklidinin esinlenin cok olmasi ne kadar iyi bir ageless bir tasarim oldugunun gostergesi. Replica diyorsak uzaktan bile belli ediyor kendini.
Arabalarin telefonlarin vs bilimum urunun satis adedi reklam malzemesi olarak bile kullanilir. Bu da gayet normal bence.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir
|