TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2500 TL Bütçeli Orta Sınıf Otomatik Saat Önerileriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2500 TL Bütçeli Orta Sınıf Otomatik Saat Önerileriniz

Mesaj mosef » 02 Tem 2014, 22:11

Herkese selamlar,
siteyi uzun süredir takip ediyorum ve bilgilerinizden faydalanıyorum. Bu aralar yeni bir saat almaya niyetli olduğum için üye olup kendim için de fikir almak istedim. öncelikle benim de limitim 2500 maks 3000 lira olduğu için bu konu üzerinden devam etmek istedim. kendi çapımda ufak bir araştırma yaptım ve bir kaç model hoşuma gitti. bunlarla ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun olacağım. beğendiğim modelleri gördükten sonra tarzım konusunda da az çok fikir vermiş olacağımı düşünüyorum. istediğim spor-klasik bir model. chronometre olmasına gerek yok.

1- http://www.frederique-constant.com/watch-finder/classics/classics-index-fc-303s5b6/

2- http://www.raymond-weil.com/en/mens-watches/watch-finder/maestro/maestro-2827-stc-65001

( bu saat limitimi biraz aşıyor bu 4000 lira civarıymış bu kadar limitimi yükseltebilirsem direkt Tissot T-Complication squelette'e ne dersiniz.)

3-http://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/eliros-12/Id/eliros_date_gents-238.sls

( bu saat için hem otomatik hem analog diyen iki farklı site gördüm emin olamadım)

ben tam anlamayan biri olarak bunları buldum. sizin tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.

ilk mesajım bu kadar uzun olduğu için kusura bakmayın.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj monarchilhan » 02 Tem 2014, 23:04

Merhaba mosef,
Bu başlığı açmış, oldukça araştırmış ve nihayetinde de, bu sitedeki satılık ilanların birinde beğendiği bir saati bulup alan biri olarak bazı önerilerde bulunmak isterim nacizhane.
Bulduğun modellerden nasıl bir saat aradığını az çok anladım. Bence bu tarz bir saat ve bütçe için en uygun marka, benimde aldığım saat olan Oris'tir. Bunlarda iyi saatler elbette ama benim incelemelerime ve bu forumdaki üstadların yorumlarına göre de Oris çne çıkıyor. Tabi bu ligde.

Eğer Pırlant mağazası varsa şehrinde gidip kolunda denemeni tavsiye ederim.

Umarım içine sinen saati bulursun.
Kullanıcı avatarı
monarchilhan

Mesaj mosef » 02 Tem 2014, 23:45

monarchilhan hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. siz dedikten sonra hemen orisin sitesine baktım, çok güzel, göze hitap eden modeller var gerçekten. şu aşamada ben dış görünüşten yola çıkabiliyorum ancak geri kalan mekanik, kalite vs gibi konularda da sizin gibi konuya hakim kişilerden yol göstermelerini bekliyorum. dediğim gibi çok şık modeller olmasına rağmen ben beyaz kadranlı bir saat arayışındayım ve malesef oris'in beyaz kadranlı modellerine pek ısınamadım ama siyah kadranlı modeller de çok güzel her an fikrimi değiştirebilir :)
ayrıca bugün biri edox markasından söz etti ve onun da bu heartbeat adı veriliyor sanırım o tarz bir modelinden bahsetti. o da limitim dahilindeydi ancak sitesinden burada göstermek için modeli bulamadım.
pırlant mağazasına dediğiniz gibi bakıcam.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj mosef » 03 Tem 2014, 10:57

Beyler bir de longines conquest modeli gözüme çarptı araştırırken. Longines en sahibi olmak istediğim markalardan bir tanesi.
Kadranı lacivert olan modelle kahverengi deri kayışla nasıl olur?
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj OmerS » 03 Tem 2014, 11:55

longines conquest

+1 :thumbup:

-Güzel olur.
Kullanıcı avatarı
OmerS

Mesaj Modern60 » 03 Tem 2014, 23:36

Victorinox da dikkate değer bir markadır ve çok kaliteli saatleri uucuza satabilmektedir. Öte yandan ORIS kanıtlanmış bir marka....zor tercih...ben olsam bir tane ORIS bir tane de Victorinox alırdım. Muvmanlara gelince, zaten bu konuştuğumuz saatlerin muvmanları ETA'dır. 7750 ise artık ETA tarafından üretilmemektedir. Onun yerine Valgrange A01. serisi geçmiştir.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj yasinger » 21 Tem 2014, 14:50

Merhaba,

burayı çok olmadı takip edeli, ancak kısa vadede bana çok şey kattığı aşikar. O nedenle başta bu sitede emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim :thumbup: .

Aklımın çoook köşesinde bir yerde ileri bir zaman diliminde güzel bir saat almak varken bu süreci hızlandırdınız ve beni bir longine conquest ile buluşturdunuz ;)

Linkini aşağıya koyuyorum, 24 saat time zone mekanizmalı otomatik saati 3.400 TL'ye aldım.

http://www.longines.com/watches/longines-conquest/L3.687.4.99.6

selam ve sevgiler,
Kullanıcı avatarı
yasinger

Mesaj fox23 » 12 Ağu 2014, 23:11

yasinger yazdı:Merhaba,

burayı çok olmadı takip edeli, ancak kısa vadede bana çok şey kattığı aşikar. O nedenle başta bu sitede emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim :thumbup: .

Aklımın çoook köşesinde bir yerde ileri bir zaman diliminde güzel bir saat almak varken bu süreci hızlandırdınız ve beni bir longine conquest ile buluşturdunuz ;)

Linkini aşağıya koyuyorum, 24 saat time zone mekanizmalı otomatik saati 3.400 TL'ye aldım.

http://www.longines.com/watches/longines-conquest/L3.687.4.99.6

selam ve sevgiler,

http://www.saatsa.com/urun/longines-l36874566_8221 Busite nekara güvenilir.Aldığınz saat burda baya ucu.
Kullanıcı avatarı
fox23

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners