TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Apple iWatch

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Apple iWatch

Mesaj Cct » 10 Haz 2014, 11:54

Tüm gereksiz teknolojiler gibi orta ayar beyaz yakalıların bir numaralı oyuncağı olacaktır bir süre :)

Bknz : Bluetooth Headset'ler ve plazalar içerisinde FBI tadında konuşan insanlar.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj cagatay1903 » 10 Haz 2014, 14:05

akıllı saatleri mevcut durumda hiç beğenmesem de iwatch şekil itibariyle güzel gözüküyor.

Saatten çok şekilli bir bileklik gibi
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj Noodles » 10 Haz 2014, 15:20

Teknolojik gelişim anlamında güzel bir adım olsa da, klasik düzen saatin yerini alabileceğini hiç düşünmüyorum.
Büyük saat firmalarının da bu işe gireceğini pek düşünmüyorum, zira bunu ayrı bir sektör olarak değerlendirmek gerek bence.
Kullanıcı avatarı
Noodles

Mesaj Orhanbalu » 20 Mar 2015, 11:36

Noodles yazdı:Teknolojik gelişim anlamında güzel bir adım olsa da, klasik düzen saatin yerini alabileceğini hiç düşünmüyorum.
Büyük saat firmalarının da bu işe gireceğini pek düşünmüyorum, zira bunu ayrı bir sektör olarak değerlendirmek gerek bence.

Tag heuer akıllı saat pazarına girmiş bile..
Herhalde akıllı saatlerin geleceğini apple in çıkaracağı saatler belirleyici olacak. Altın modellerin $10 k. Fiyat konmuş bile.

Resim
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj Tolgi06 » 20 Mar 2015, 13:42

Noodles yazdı:Teknolojik gelişim anlamında güzel bir adım olsa da, klasik düzen saatin yerini alabileceğini hiç düşünmüyorum.

Tag Heuer, Intel ve Google birlikte çoktan ilk adımı attılar ortak hareket ederek . Bu smart watch olayını küçümsememek gerek, geçmişte quartz saatleri küçümsemişlerdi lakin küçümsenen şey tüm endüstriyi çökertti. Bu nedenle firmalar ciddi yaklaşıyor bu işe.

Buyrun link :
http://www.hodinkee.com/blog/tag-heuer--google--and-intel-partner-to-launch-new-smartwatc
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj tarkani » 20 Mar 2015, 18:23

Apple, moda saat alıcısını hedefliyor olmalı.

Bizim gibi saat severlerin saatte aradığı belki de en son özellik fonksiyon. Dolayısı ile akıllı saatler, klasik saat alıcısını etkilemeyecektir diye tahmin ediyorum.

Biraz parası müsait olan, ama şu ana kadar 500-1000TL aralığında moda saat alan kullanıcılar hem havalı hem de farklı fonksiyonları olduğu için bu saatlere yönelecektir.

En başta fiyat pahalı gelmişti ama şimdi tekrar düşünüyorum. İlk iPhone'lar 500-1000TL civarındaydı, kapış kapış gitti. Sanırım şimdi iPhone 6'lar 2500-3000TL civarında ve hala kapış kapış gidiyor.

Rekabet iyidir, belki bu sayede akıllı saat krizi çıkar, fiyatlar düşer de çeşit çeşit Patek, VC falan alabiliriz. :lol:
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj Clk » 21 Mar 2015, 07:02

Gold Iwatch sadece 11.000 USD! Tarkani, dua edelim de Isvicreliler "Iwatch 11.000 USD ise bizim saatler 110.000 USD eder" demesin :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 21 Mar 2015, 09:37

Clk yazdı:Gold Iwatch sadece 11.000 USD! Tarkani, dua edelim de Isvicreliler "Iwatch 11.000 USD ise bizim saatler 110.000 USD eder" demesin :D

Vertu telefon gibi degerlendirmek lazim sanirim 11k usd lik modeli.

Ben bu oyuncaklari destekliyorum. Yeni jenerasyonlarda saat kullanimi cok dusuk, aliskanlik yaratmak icin guzel bir baslangic...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners