TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Explorer I Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Explorer I Yorum ve Öneri

Mesaj Bg17 » 09 Haz 2014, 12:54

Explorer 1 i tek begenen ben sanirdim. Bence gayet dengeli, ve yeterli bir saat.

Milgaus onerisine katiliyorum, bir ek yorumla, yeni cikan mavi milgaus da beklenebilir cok acele yoksa.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj BarisFB » 09 Haz 2014, 12:57

Geçen gün bir arkadaşım için Akmerkez'de Hulk Submariner'ın fiyatını ve liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim olacağını sordum...benzer şekilde "bunlar çok özel saatler indirim kesinlikle yapılmıyor" gibisinden sanki bana ilk defa saat bakmaya gitmişim muamelesi yapan bir cevap aldım. Aynı AVM içinde grey market ise liste fiyatından %15 indirim yaptı 2 hafta sonra teslim için.

Hani gönül Authorized Dealer'dan almak istiyor ama enayi yerine konmak da ayrı bişi yani.
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj serdarfb » 09 Haz 2014, 13:17

Olmayan saate fiyat vermekte kolay tabi. ;)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Cct » 09 Haz 2014, 13:19

BarisFB yazdı:Geçen gün bir arkadaşım için Akmerkez'de Hulk Submariner'ın fiyatını ve liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim olacağını sordum...benzer şekilde "bunlar çok özel saatler indirim kesinlikle yapılmıyor" gibisinden sanki bana ilk defa saat bakmaya gitmişim muamelesi yapan bir cevap aldım. Aynı AVM içinde grey market ise liste fiyatından %15 indirim yaptı 2 hafta sonra teslim için.

Hani gönül Authorized Dealer'dan almak istiyor ama enayi yerine konmak da ayrı bişi yani.

Aynısı oldu bize de Bağdat Caddesi Rhodium'da. Milgauss'u ben değil arkadaşım alacaktı. Parasını cebine koydu buluştuk gittik.

Sorduk saati, inceledik alacağız dedik ama bir afralar tafralar..

Böyle bir cevap alınca gittik kapalıçarşıdan aldık :)
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Fergus » 09 Haz 2014, 13:23

BarisFB yazdı:Geçen gün bir arkadaşım için Akmerkez'de Hulk Submariner'ın fiyatını ve liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim olacağını sordum...benzer şekilde "bunlar çok özel saatler indirim kesinlikle yapılmıyor" gibisinden sanki bana ilk defa saat bakmaya gitmişim muamelesi yapan bir cevap aldım. Aynı AVM içinde grey market ise liste fiyatından %15 indirim yaptı 2 hafta sonra teslim için.

akmerkezde hulk en azından bir kaç haftadır vitrinde , eskiden sıra yazıyoruz diyorlardı , burunlarından kıl aldırmadıkları için durum böyle oluyor...

Ben tüm saatlerimi yurt içindeki yetkili satıcılardan makul indirimler ile satın aldım ve yurt dışı yada alternatif bir kanala göre genel olarak uygun şartları sağladım . Ancak Rolex için bir grey market gerçeği ayrıca yurtdışından vergisiz alabilme imkanı var iken , Türkiyede yetkili satıcıdan Rolex almanın mantığını anlayamıyorum...iyi ilişkiler sebebi ile yada sadık müşterilerine mutlaka yardımcı oluyorlardır diye düşünüyorum ancak saat başı 1000 euro ve üzeri fark ödemek ??????
Rolex GMT IIc 116710 BLNR
Seiko Presage SARX009
Kullanıcı avatarı
Fergus

Mesaj BarisFB » 09 Haz 2014, 13:25

Bi de bana hala çelik daytonalarda yıllarca sıra bekleniyor dediler :D
Dedim Zenith makina yetistiremiyor ondan dimi...1999a döndük bi an için
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj Cct » 09 Haz 2014, 13:32

BarisFB yazdı:Bi de bana hala çelik daytonalarda yıllarca sıra bekleniyor dediler :D
Dedim Zenith makina yetistiremiyor ondan dimi...1999a döndük bi an için

Aaaa o konuda İstinye Park Rhodium 1 numara!

-Çelik Daytona'yı bazı özel müşterilerimiz için rezerve ediyoruz. (Kim ya bu özel müşteriler? Her sene Daytona mı alıyorlar?)

-Rolex'in çeliği özeldir terletmez :!:

-Panerai'lerde indirim yapamıyoruz malesef.

Sonra kalkıp kapalıçarşıya gidiyorsun çayınla kahvenle muhabbetinle çatır çatır alıyorsun.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Cct » 09 Haz 2014, 13:35

Benim gözlemlediğim en iyi müşteri ilişkileri ve indirim oranları Nişantaşı butiğinde.
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners