TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex GMT IIc'nin Parlak Orta K覺s覺mlar覺n覺 Matlat覺rsam m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex GMT IIc'nin Parlak Orta K覺s覺mlar覺n覺 Matlat覺rsam m覺?

Mesaj Double0Se7en » 12 Haz 2010, 09:01

Arkadalar yeni saatimin bileziindeki parlat覺lm覺 k覺s覺mlar覺nda daha 3 g羹nde k覺lcal 癟izikler oldu..sizce servise verip o orta PCL ''polished center links'' dene k覺sm覺 matlat覺rsam m覺? Mat yap覺lm覺 bir 繹rnek aa覺da ;lakin parla覺n覺 biliyorsunuz zaten:) Yoksa bu 癟izikler beni deli edecek....
Resim
''A Crown for Every Achievement'
Kullan覺c覺 avatar覺
Double0Se7en

Ya: 48
Kay覺t: 17 ub 2010, 23:28

Re: GMTIIc'nin parlak orta k覺s覺mlar覺n覺 matlat覺rsam m覺?

Mesaj Clk » 12 Haz 2010, 09:05

deli olacak birey yok. Yeni modellerin hepsinde var o. ok derin olmad覺覺 s羹rece (normal 癟iziklerden bahsediyorum) 癟ok 癟abuk gideriliyor. Bence sen orijinalliini bozmadan kullan.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Double0Se7en » 12 Haz 2010, 10:10

CLK capecod mendilleri ile san覺r覺m dikkatlice silinebiliyor..ama metali a覺nd覺rma 繹zellii var m覺 acaba? Sen nas覺l temizliyorsun bu k覺lcallar覺? Bu mendiller:
http://www.capecodpolish.ca/index.ihtml
Kullan覺c覺 avatar覺
Double0Se7en

Mesaj Bond » 12 Haz 2010, 10:21

Ben aylar 繹nce bu saati beenip konu a癟t覺覺mda ilk s繹ylediim bu olmutu. Elbette bu benim tarz olarak kiisel optik beeni fikrim sadece. Yeni Submarinerde PCL ile 癟覺karsa diye genel Rolex kullan覺c覺lar覺nda baya bir 癟ekince vard覺 :) Bence zevk meselesi al覺p matlat覺ran 癟ok kii var yabanc覺 forumlarda da okumutum. Bence mat bilezik seviyorsan ve 癟izikler seni rahats覺z ediyorsa yapt覺r覺l覺r sonu癟ta bu bir 羹r羹n ama bu tarz bilezik seviyorsan ufak 癟izikleri g繹rmezden gelebilirsin. 3 g羹nde 癟izilmesi ise ilgin癟, Clk'n覺n saatini incelediimde pek 癟izik g繹rememitim ama kullan覺m al覺kanl覺klar覺n覺z覺n farkl覺l覺覺ndan kaynaklan覺yor olabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Clk » 12 Haz 2010, 10:35

Ben olsam 癟ok k羹癟羹k 癟izikler i癟in kafay覺 癟ok fazla yormazd覺m. Ben temizlemiyorum 癟izikleri. Sonu癟ta servise gidip geldiinde o 癟iziklerin gittiini g繹r羹nce insan yeni bir saate sahip olmu gibi seviniyor. Tabii ki bu sevin癟 i癟in yakla覺k 3-4 sene beklemelisin :)

Ben olsam orijinalliini bozmazd覺m. Eer 羹zerinde oynanacak saat aran覺yorsa IWC yada Omega al覺nabilir. Nas覺l olsa ne ikinci el deerleri var ne de bozaca覺n bir 繹zellii :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Double0Se7en » 12 Haz 2010, 10:38

Bond yazd覺:Ben aylar 繹nce bu saati beenip konu a癟t覺覺mda ilk s繹ylediim bu olmutu. Elbette bu benim tarz olarak kiisel optik beeni fikrim sadece. Yeni Submarinerde PCL ile 癟覺karsa diye genel Rolex kullan覺c覺lar覺nda baya bir 癟ekince vard覺 :) Bence zevk meselesi al覺p matlat覺ran 癟ok kii var yabanc覺 forumlarda da okumutum. Bence mat bilezik seviyorsan ve 癟izikler seni rahats覺z ediyorsa yapt覺r覺l覺r sonu癟ta bu bir 羹r羹n ama bu tarz bilezik seviyorsan ufak 癟izikleri g繹rmezden gelebilirsin. 3 g羹nde 癟izilmesi ise ilgin癟, Clk'n覺n saatini incelediimde pek 癟izik g繹rememitim ama kullan覺m al覺kanl覺klar覺n覺z覺n farkl覺l覺覺ndan kaynaklan覺yor olabilir.

Benim sadece bileziin kilit k覺sm覺nda ince uzun bir 癟izik oldu o da elimi 癟antama att覺m 癟覺kar覺rken fermuar 癟izmi..olmayacak hac覺 deve ve 癟繹l hikayesi gibi...yoksa g繹z羹mde bile daha fazla 癟izik vard覺r:)
Kullan覺c覺 avatar覺
Double0Se7en

Mesaj Double0Se7en » 12 Haz 2010, 10:39

clk yazd覺:Ben olsam 癟ok k羹癟羹k 癟izikler i癟in kafay覺 癟ok fazla yormazd覺m. Ben temizlemiyorum 癟izikleri. Sonu癟ta servise gidip geldiinde o 癟iziklerin gittiini g繹r羹nce insan yeni bir saate sahip olmu gibi seviniyor. Tabii ki bu sevin癟 i癟in yakla覺k 3-4 sene beklemelisin :)

Ben olsam orijinalliini bozmazd覺m. Eer 羹zerinde oynanacak saat aran覺yorsa IWC yada Omega al覺nabilir. Nas覺l olsa ne ikinci el deerleri var ne de bozaca覺n bir 繹zellii :)

Tamam ellemiyorum o zaman:) eer abar覺rsa o capecodlardan al覺p parlat覺r覺m..ama mat k覺sma s羹rmemek gerekiyormu..
Kullan覺c覺 avatar覺
Double0Se7en

Mesaj Double0Se7en » 12 Haz 2010, 10:41

Kurban m覺 kessem dedim acaba saate:) Ger癟ekten 2 g羹nd羹r 癟ok mutluyum..48 saatlik accuracy deeri u anda -1 sn..
Kullan覺c覺 avatar覺
Double0Se7en

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis, ufukyildiz ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners