Bond yazd覺:Ben aylar 繹nce bu saati beenip konu a癟t覺覺mda ilk s繹ylediim bu olmutu. Elbette bu benim tarz olarak kiisel optik beeni fikrim sadece. Yeni Submarinerde PCL ile 癟覺karsa diye genel Rolex kullan覺c覺lar覺nda baya bir 癟ekince vard覺Bence zevk meselesi al覺p matlat覺ran 癟ok kii var yabanc覺 forumlarda da okumutum. Bence mat bilezik seviyorsan ve 癟izikler seni rahats覺z ediyorsa yapt覺r覺l覺r sonu癟ta bu bir 羹r羹n ama bu tarz bilezik seviyorsan ufak 癟izikleri g繹rmezden gelebilirsin. 3 g羹nde 癟izilmesi ise ilgin癟, Clk'n覺n saatini incelediimde pek 癟izik g繹rememitim ama kullan覺m al覺kanl覺klar覺n覺z覺n farkl覺l覺覺ndan kaynaklan覺yor olabilir.
clk yazd覺:Ben olsam 癟ok k羹癟羹k 癟izikler i癟in kafay覺 癟ok fazla yormazd覺m. Ben temizlemiyorum 癟izikleri. Sonu癟ta servise gidip geldiinde o 癟iziklerin gittiini g繹r羹nce insan yeni bir saate sahip olmu gibi seviniyor. Tabii ki bu sevin癟 i癟in yakla覺k 3-4 sene beklemelisin
Ben olsam orijinalliini bozmazd覺m. Eer 羹zerinde oynanacak saat aran覺yorsa IWC yada Omega al覺nabilir. Nas覺l olsa ne ikinci el deerleri var ne de bozaca覺n bir 繹zellii
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis, ufukyildiz ve 135 misafir
|