TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 22:48

:super: :super: :super:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:50

bir an olsun susturabildim ya seni, ma癟覺 ka癟覺rmama deer :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Kay覺t: 21 May 2010, 00:19

Mesaj Modern60 » 11 Haz 2010, 22:53

B&O sistem olarak bir tasar覺m harikas覺 olabilir ama ses olarak o kadar 癟ok daha 羹st d羹zey sad覺k elektronikler var ki, iyi bir 繹rnek deil. Buraya kadar girmek istemedim ama ne yaz覺k ki mecburen damdan d羹羹p aran覺za aka maka kat覺ld覺m. Sadece saat markalar覺n覺 繹rnekleyerek konuursak san覺r覺m 癟ok daha doru olacak.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj 2fast4u » 11 Haz 2010, 22:56

cant kusura bakma sen kend覺 yazd覺klar覺nla kend覺n cel覺sk覺ye dusmussun ve demogoj覺 yap覺yorsun.1.s覺 z覺ppo 覺le yakmam ded覺g覺n s覺garan覺 dupont 覺le yakar覺m dem覺ss覺n k覺 ne yaz覺kk覺 d覺ger b覺r klas覺g覺 farketmeden ovmussun.Yanl覺s b覺l覺yosam duzelt覺n dedem覺n 30 sene once tas覺d覺g覺 dupont la bugun v覺tr覺nlerdek覺 dupont ayn覺.Ve t覺pk覺 deger klas覺kler g覺b覺 olusu para eder.Bu arada ben punch habanos puro 覺cer覺m ve c覺ra 覺le yakar覺m :)Gelel覺m motor muhabbet覺ne ,motors覺klet forumlar覺nda ayn覺 n覺ckname 覺le y覺llard覺r yaz覺yorum sen覺n c覺zd覺g覺n motorcu prof覺l覺 tatl覺 su motorcusu mevzusunun konumuzla 覺lg覺s覺 yoktur.Fakat deg覺nm覺sken soyl覺yey覺m b覺r motorcunun harley覺 ,sport mak覺nas覺 endurosu ve ayn覺 zamanda bebek sah覺l覺 turlar覺 覺c覺n sen覺nde sevd覺g覺n (ne h覺kmetse y覺llardan ber覺 c覺zg覺s覺n覺 h覺c eg覺smeyen b覺r baska klas覺k vespa terc覺h覺n olmus:))scooter 覺 olab覺l覺r.Bu neden harley覺 s覺cak yaz gunler覺 saklamak 覺c覺nde yeterl覺 b覺r sebebt覺r.Demek oluyor k覺 sen覺nde l覺stende y覺ne farkl覺 b覺r tarz覺n yans覺mas覺 olan farkl覺 klas覺kler yer etm覺s .Fakat ne yaz覺kk覺 zevkler ve renkler tart覺s覺lmaz yeter k覺 hatr覺 say覺l覺r 覺z b覺rakan markalar olsun .............
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 23:01

cant yazd覺:yine hep konud覺覺 ama fb olay覺 hayalden 癟覺km覺 durumda, san覺yorum oralardan iyi g繹r羹nm羹yor t羹rk sporundaki durumu.

inanmad覺覺m hi癟bir eyi yazm覺yorum ki ben, yanl覺ta olabilir sonu癟ta ama dikkat edersen iddia hi癟 etmiyorum, bunlar benim kendi fikirlerim ama sen motomaxx'覺n genel m羹d羹r羹n羹n (ne mehur oldu adamca覺z) fikirlerini yaz覺yorsun, kendi yazd覺klar覺n覺n tatmin yaratamad覺覺n覺 farkedince, o zaman kendi inanmad覺覺n eylere bakalar覺 yard覺m覺yla inanmak ve rahatlamak istiyorsun diye d羹羹nmem doal olur.

her insan覺n bir defosu vard覺r clk, m羹him olan o defonun etrafa zarar vermemesi, bak 癟ou olayda doruyu bulmusun, rolex te olsun art覺k, yapacak bir ey yok, nas覺lsa buraday覺z, bekleyip g繹r羹r羹z ;)

襤in asl覺, ele avuca gelir hi癟birey de yazm覺yorsun. Sadece eletiri :D . Ben mehur ettiimiz amcam覺z覺n s繹z羹n羹 sadece 繹rnek olarak verdim. 羹nk羹 bu y繹nde d羹羹nen tek insan ben deilim. Rolex'e kar覺 antipatisi olan tek kiide sen deilsin.

襤ddias覺z insan olmaktansa d羹羹ncelerim, deerlerim ve inan癟lar覺m uruna 繹l羹r羹m. Ka癟ak oynay覺p oriental bir ah覺s olmaktansa kavgac覺 olmay覺 yelerim. Bu tamamen kiilik meselesi. Burada doru yada yanl覺 yok. Kimse benim d羹羹ncelerimi benimsemek durumunda deil, bende bakas覺n覺n beenisine g繹re beenilerimi 8-)

Son c羹mlede de mesiah gibi konumusun. Bu son c羹mleye de yorumum :champ: :lol:

Modern60, abi FB'li olduunu bilmiyordum. Kusura bakma :) Bu arada m羹zik sistemleri ile ilgili s繹ylediinde 100% yan覺nday覺m. Ses kalitesi olarak B&O ilk 5'e bile giremez. (bunu B&O toplad覺覺m halde yaz覺yorum. demek ki fanatiklik ile ger癟ekleri s繹ylemek farkl覺 eylermi)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 23:03

2fast, bu polemik 癟ok uzayacak :) Ooooohhhh, rayting yap覺yoruz burada :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj Modern60 » 11 Haz 2010, 23:04

Ben de 癟ok uzun s羹re alb羹m koleksiyonlar覺na sahiptim. Ta ki hayat覺m覺 Tansu iller ve dramatik eknomik revizyonlar覺na kadar. Rock'un en asil hard k覺l覺覺ndan, jazz'覺n en coolish hallerine ve klaisin odas覺ndan senfonilerine kadar her t羹rden alb羹mlerim vard覺. 1995 te 1500 den fazla cd satmak ve maalesef onlarla yaamaya 癟al覺t覺m. Bu 1500 en se癟kinlerindendi. Ben ayn覺 zamada besteci ve 1980 lerde icra sanat癟覺s覺 olarak sahnelerdeydim. Ama bu s繹ylediim m羹zik k羹lt羹rleri iime devam etmeme izin vermediler ve b覺rakt覺m. Burada anlatmak istediim clk asl覺nda biraz hakl覺. Ama bu hakl覺l覺覺 Rolex'in bir ka癟 ciddi teknik katk覺s覺 d覺覺nda b羹t羹n markalar覺 kaps覺yor. O y羹zden d羹n 300 y覺ld覺r bir ey yap覺lamam覺 dedim. Ama ben de sana kat覺l覺yorum ve IWC yi bir 癟ok modeline hayran olup tercih ederim. Rolex'in banalliinden deil, sadece 癟izgisel olarak bana bir ey vermediinden. Milgauss hari癟. Her markada da 癟ok beendiim bir model olabilir. Hi癟 birinin fanatii olmam. 癟 aa覺 be yukar覺 hepsi ayn覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj 2fast4u » 11 Haz 2010, 23:07

"bose " desek daha dogru olur.... :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners