cant yazd覺:yine hep konud覺覺 ama fb olay覺 hayalden 癟覺km覺 durumda, san覺yorum oralardan iyi g繹r羹nm羹yor t羹rk sporundaki durumu.
inanmad覺覺m hi癟bir eyi yazm覺yorum ki ben, yanl覺ta olabilir sonu癟ta ama dikkat edersen iddia hi癟 etmiyorum, bunlar benim kendi fikirlerim ama sen motomaxx'覺n genel m羹d羹r羹n羹n (ne mehur oldu adamca覺z) fikirlerini yaz覺yorsun, kendi yazd覺klar覺n覺n tatmin yaratamad覺覺n覺 farkedince, o zaman kendi inanmad覺覺n eylere bakalar覺 yard覺m覺yla inanmak ve rahatlamak istiyorsun diye d羹羹nmem doal olur.
her insan覺n bir defosu vard覺r clk, m羹him olan o defonun etrafa zarar vermemesi, bak 癟ou olayda doruyu bulmusun, rolex te olsun art覺k, yapacak bir ey yok, nas覺lsa buraday覺z, bekleyip g繹r羹r羹z

襤in asl覺, ele avuca gelir hi癟birey de yazm覺yorsun. Sadece eletiri

. Ben mehur ettiimiz amcam覺z覺n s繹z羹n羹 sadece 繹rnek olarak verdim. 羹nk羹 bu y繹nde d羹羹nen tek insan ben deilim. Rolex'e kar覺 antipatisi olan tek kiide sen deilsin.
襤ddias覺z insan olmaktansa d羹羹ncelerim, deerlerim ve inan癟lar覺m uruna 繹l羹r羹m. Ka癟ak oynay覺p oriental bir ah覺s olmaktansa kavgac覺 olmay覺 yelerim. Bu tamamen kiilik meselesi. Burada doru yada yanl覺 yok. Kimse benim d羹羹ncelerimi benimsemek durumunda deil, bende bakas覺n覺n beenisine g繹re beenilerimi
Son c羹mlede de mesiah gibi konumusun. Bu son c羹mleye de yorumum
Modern60, abi FB'li olduunu bilmiyordum. Kusura bakma

Bu arada m羹zik sistemleri ile ilgili s繹ylediinde 100% yan覺nday覺m. Ses kalitesi olarak B&O ilk 5'e bile giremez. (bunu B&O toplad覺覺m halde yaz覺yorum. demek ki fanatiklik ile ger癟ekleri s繹ylemek farkl覺 eylermi)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...