TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Saat Olarak Seiko 5 Military

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk Saat Olarak Seiko 5 Military

Mesaj Aristophan » 01 Haz 2014, 00:34

merhaba aşağıda linkini verdiğim siteden 3 saat aldım şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım , 50 dolar tamir edimiş saat seçeneğini seçerseniz gümrüğe de takılmaz , kutu olmazsa da olur derseniz bir inceleyin
http://mywatcheshub.com/seiko-5-sports-c-391_396/?pg=store&sort=20a&page=2
Kullanıcı avatarı
Aristophan

Mesaj tachyon » 01 Haz 2014, 14:09

Trendyolda Seiko indirimi var ve özellikle beğendiğim military serisinden yeşil kadranlı olanı oldukça uygun fiyata satılıyor. :thumbup: Bir göz atmanızda fayda var. Linkteki saat mekanizma olarak ta Amazon daki saatten daha üstün bir mekanizmaya sahip.

http://www.trendyol.com/Erkek-Saat-SRP2 ... 64/6002620

Resim

Edit: Sitede arkadaş açılışını yapmış. Belki karar vermenizde yardımcı olur.
viewtopic.php?f=217&t=16017#axzz33NwU3oHp
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj buzz » 01 Haz 2014, 16:56

Aristophan yazdı:merhaba aşağıda linkini verdiğim siteden 3 saat aldım şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım , 50 dolar tamir edimiş saat seçeneğini seçerseniz gümrüğe de takılmaz , kutu olmazsa da olur derseniz bir inceleyin
http://mywatcheshub.com/seiko-5-sports-c-391_396/?pg=store&sort=20a&page=2

Yorum için teşekkürler. Ortalama kaç günde elinizde oldu acaba? Kutu önemli değil, fiyatta gayet uygun. ufak bir araştırmayla ebay, amazon ve 1-2 siteden daha bulmuştum. Ancak bu ve bu tip siteler ebay'den daha güvenilir gibi sanki...
Kullanıcı avatarı
buzz

Mesaj Aristophan » 02 Haz 2014, 00:23

ödemeyi paypal ile yapmıştım , ortalama 2 hafta içinde elinizde olur, kutu yok ancak çok özenli paketlenmişti, amazondan ziyade kaydadeğer bir fark yoksa bu siteyi ya da ebayden olacaksa da top rated bir satıcı tercih edilebilir , amazondan aristo marka saat alışverişim olmuştu gümtükte epey bir uğraşmıştım yüzde 20 fark artı ardiye masrafı ödemek zorunda kalmıştım. Global rakuten e de bir bakıp öyle karar verin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Aristophan

Mesaj buzz » 02 Haz 2014, 12:45

Aristophan yazdı:ödemeyi paypal ile yapmıştım , ortalama 2 hafta içinde elinizde olur, kutu yok ancak çok özenli paketlenmişti, amazondan ziyade kaydadeğer bir fark yoksa bu siteyi ya da ebayden olacaksa da top rated bir satıcı tercih edilebilir , amazondan aristo marka saat alışverişim olmuştu gümtükte epey bir uğraşmıştım yüzde 20 fark artı ardiye masrafı ödemek zorunda kalmıştım. Global rakuten e de bir bakıp öyle karar verin :thumbup:

Verdiğiniz site daha mantıklı geldi, burdan almayı düşünüyorum. ;)
Kullanıcı avatarı
buzz

Mesaj buzz » 05 Haz 2014, 17:47

İkiside aynı fiyat olmak üzere; J1 ve k1 olarak 2 model var. Bugün sipariş vereceğim, j nin farkı sadece japon üretim olması mı ?

SNZG15K1:
http://mywatcheshub.com/seiko-5-sports/ ... b5dee4a32e

ve

SNZG15J1
http://mywatcheshub.com//seiko-men-japa ... 1-p-92239/
Kullanıcı avatarı
buzz

Mesaj Thevenin » 05 Haz 2014, 18:13

Evet, fiyat farki yokken J tercih edilesi.

buzz yazdı:J'nin farkı sadece Japon üretim olması mı ?
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Aristophan » 06 Haz 2014, 01:13

bence de j tercih edin yalnız sipariş verirken do not add a box seçeneğini işaretelemeyi unutmayın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Aristophan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: barkodd, Majestic-12 [Bot] ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners