TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

200 USD Bütçeye Kadar Çelik Bilezikli Bayan Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

200 USD Bütçeye Kadar Çelik Bilezikli Bayan Saat Önerisi

Mesaj tiktak98 » 29 May 2014, 23:36

Arkadaslar merhaba,

Uzun zamandir foruma girmiyordum , esim icin bi saat almak istiyorum Temmuz basindaki dogum gunu icin ..yillar evvel deri kayisli bi saat aldigimdan simdi celik kordunlu bisey almak istiyorum , herturlu tavsiyeye acigim ..ince bileklidir kendisi , parmaklari da ince uzundur , boyu da vardir , belki bu onereceginiz saat icin onem arzeder diye dusundum..ABD'de yasadigim icin cok buyuk ihtimal amazon veya ebayden alacagim , buralarda magazalara felan gittiginiz zaman pek fazla model bulamiyorsunuz , aslinda canli gorerek ve deneyerek almak daha mantikli ama o sans cok yok malesef..Ise giderkende normal gunluk zamaninda da kullanabilecegi bi saat olursa daha iyi olur..

Seikonun pek cok modeli var , onlara bakmistim bi ara , mesela soyle bi modele ne dersiniz

http://www.amazon.com/Seiko-Womens-SUT068-Dress-Solar-Classic/dp/B008X6JB12/ref=pd_sbs_watch_1?ie=UTF8&refRID=0H490372N2EW2E9CB92E
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Ynt: 200 Usd butceye kadar celik kordunlu bayan saat one

Mesaj otedengelen » 29 May 2014, 23:43

Bence orientin modellerinede bakabilirsiniz bende bi ara eşim e bakmıştim gayet guzel modelleri var mesela şunun gibi
Resim
İnstagram @mryleather
Kullanıcı avatarı
otedengelen

Re: 200 Usd butceye kadar celik kordunlu bayan saat onerisi

Mesaj tiktak98 » 30 May 2014, 00:10

Guzelmis bunu begendim , ama benim hanim biraz secicidir , o yuzden surpriz yapip kendi begendigimi almayip , ona gostererek alacagim..otedengelen , bunun model no su var mi acaba , biliyormusun ?
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Ynt: 200 USD Bütçeye Kadar Çelik Bilezikli Bayan Saat Ön

Mesaj otedengelen » 30 May 2014, 13:14

Merhabalar saatin model nosu Orient FDW02002S0 Aslan saatin sitesinden bi bakabilirsin ben canli olarak da görmüştüm işçilik olarak gayet güzel bir saat
İnstagram @mryleather
Kullanıcı avatarı
otedengelen

Re: 200 USD Bütçeye Kadar Çelik Bilezikli Bayan Saat Önerisi

Mesaj tiktak98 » 30 May 2014, 18:16

tesekkurler arkadaslar..cagatay10 Skagen i degisik ve hos buldum , iyi bi marka mi acaba bu..o tip bilezige karsi ilgim var , begeniyorum..Tissot'da guzel gorunuyo gibi..model cok aslinda , ben biraz daha arastirayim , hanim karar versin sonra.
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: 200 USD Bütçeye Kadar Çelik Bilezikli Bayan Saat Önerisi

Mesaj tiktak98 » 02 Haz 2014, 21:09

Dun alisveris merkezinde dolasirken bikac saat gorduk , ne yalan soyliyim Gucci tarzi moda markalarin saatlerine karsi olmama ragmen cok begendim Guccinin bi saatini , lakin fiyat 700 dolarli bisey olunca uzaklastim direk :)

Victorinox Swiss Army nin bikac saat hosuma gitti , gorduklerim bu allttakine benziyordu , ne dersiniz bu marka ile ilgili ?

Resim
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu, Majestic-12 [Bot] ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners