Belki yine garip gelecek ama bu benim W209 kasa 3. CLK aracım

Sonuncusu için yenisini siparis etmiştik ama geçen sene Mercedes yeni modelin çıkışını bu seneye aktarınca bende yeniden eski modeli aldım. Sonuçta bu benim mantığım. Ben her restaurant'ı denerim ama yine en sevdiğime giderim. Kıyafette belli markalarım vardır, kalitesiile beni yarı yolda bırakmamış satış elemanları çok ilgili ve kaliteli olan. v.s. v.s.
Saat ile otomobili bir tutmak ne kadar dogru bilmiyorum ama madem sordun o zaman şöyle cevap vereyim. Mercedes'in en başarılı serilerinden bir tanesi G serisidir ve bu araç tam 30 senedir aynıdır. İçinde değişiklikler modernize etme çalışmaları v.s. yapılır ama araç ilk günki araç ile yan yana konulduğunda %95 aynıdır. Dünyanın klasikleşmiş arazi aracı olan Land Rover 50 senedir aynı kasa ile üretilir ve halen deli gibi satar. Mercedes dizayn için ön grill'den vazgeçmez, BMW böbrekleri ile tanınır. Audi ise özellikle single frame grill ile luks otomobıl pazarında bir yer edindi ve neredeyse bütün araçların önü birbirine benziyor akabinde başarı geldi.
Yenilik iyidir, geliştirme kaçınılmazdır ama bir karakter altında.
Bu arada Mercedes'in dizaynı ayrı konu ama süspansiyon sisteminin ve uzun yol aracı olma gerçeğinin değişmediği de ayrı konudur. Bu otomobil sektörü geliştiğinden beri böyledir ve böyle olmaya devam edecektir. Tıpkı BMW'nin sportif olması gibi...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...