Uzun zamand覺r akl覺mda olan Ball Engineer Hydrocarbon Magnate GMT Silver modelini al覺cam art覺k bu saati deyip maazaya gittim.
Saati en son 1 y覺l kadar 繹nce denemi ve bay覺lm覺t覺m.
O bir y覺lda ne oldu ise saat art覺k o saat deil sanki

Sonra ha gayret deyip -Engineer Hydrocarbon Ceramic Xv -i denedim. C覺k! ,durum pek deimedi.
O s覺rada maazada olmayan -Engineer Hydrocarbon Magnate Chronograph - saatine bir ans vermeyi d羹羹n羹p ,daha sonra denemek 羹zere maazadan ayr覺ld覺m. ( Daha deneme f覺rsat覺m olmad覺.)
Sonra baka bir maazada Omega Planet Ocean serisini s羹zmeye balad覺m. nce bir Planet Ocean 600M '45mm' denedim ,癟ok b羹y羹k geldi. Tasar覺mdan da pek etkilenmedim. Fiyat 12.000 (liste ) lerde hadi belki zorlar覺z ama.. Baka modellere bak覺yorum.
G繹z羹me tak覺lan dier saat OMEGA Seamaster Planet Ocean GMT GoodPlanet 43,5mm , koluma takar覺m ki..ite budur!
Ball'da hissedilen eksiklik ,Planet Ocean 45mm de ki uyumsuzluk , hepsi kayboldu. Saat b羹t羹n isteklerime cevap veriyor. Bir tamamlanma hissi var. Herey 癟ok g羹zel derken fiyatta tak覺ld覺k kald覺k. 16.900 liste. Pazarl覺k ,ineriz felan ama nereye kadar. B羹t癟emin 癟ok 羹zerinde g繹r羹n羹yor. Neyse , saatlerin gerekli ref.nolar覺 kataloglar felan derken maazadan ayr覺ld覺m. Sonu癟 tam bir kafa kar覺覺kl覺覺..
Uzun zamand覺r istediim ama imdi beni pek cezbetmeyen b羹t癟eme g繹re bir Ball Hydrocarbon al覺p Omega vitrinlerinde g繹z羹 kalmak m覺?
Yoksa biir s羹re daha bekleyip , art覺k Planet Ocean GMT GoodPlanet mi olur ,o ara beklerken ne deiir

Yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹r ederim.
Selamlar,