Bütçeme göre aralarında kaldığım iki marka/model olan; ''Casio Edifice'' ve ''Seiko 5 Military'' modellerinden Military'de karar kıldım. Özellikle internette denk geldiğim bir sayfadaki kordon&saat kombinasyonu beni benden aldı. Lakin bu model adı altında kaç çeşit(renk,boy vs) saat olduğunu öğrenemedim. Bu konuda net bir bilgisi olan var ve aydınlatırsa çok memnun olurum.
Yukarıda bahsettiğim beğendiğim kombinasyona gelince; (şu linkte denk geldim: http://wornandwound.com/2011/12/05/gallery-2-seiko-5-snks-are-better-than-one/

Tam olarak istediğim şey bu! Yukarıda verdiğim linkte daha detaylı fotoğrafları mevcut. Aklıma takılanlara gelirsek; Sanırım bu model yeşil kordon ile geliyor ve bu kahverengi deri gibi gözüken kordonu kendimiz sonradan temin edebiliyoruz ? İngilizcem malesef iyi değil ancak anlayabildiğim kadarı ile bu kordon ''J.Crew suede NATO'' isimli ayrı bir aparat.
Bu saat ve beğendiğim kordonu, orjinal ve nispeten uygun şekilde, yurt içi/yurt dışı internetten nereden temin edebilirim? Ortalama çıkacak fiyat nedir ? Sanırım biraz karışık oldu, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...