TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sea Urchin Hata

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Sea Urchin Hata

Mesaj gokhancpt » 23 May 2014, 11:57

Merhaba arkadaşlar .Yaklaşık 10 gün önce Markafoni den sipariş ettiğim seiko 5 sea urchin model saatimin kadranında çok dikkatli inceleyince jewels yazısın sağ tarafında incecik beyaz bi noktaya ve yine kadranda saat 5 noktasının yanında daha da ince bir noktaya rastladım .Bu tozmu yoksa fosfor parçasımı bilemiyorum .Aynı zamanda tarih göstergesinin çerçevesinin metalinde yine çok çok dikkatli bakınca kılcal bi çizik var gibi aslında çizik bile denemez ama bir hata var dıkkatimi cekti.V e ayrıca saatin kordonunda ki ipli etiketin ipi biraz hırpalanmış ve iki düğüm atılmış

Sizce bunlar normal mi? Kafaya takılacak problemlermi ?

Saat dün akşam elime geçti ve baklalarını kendim çıkardım .Tabi bu işlemi yaparken baklaların yanlarında benden kaynaklanan kılcal çizikler oluştu bunu kafaya takmıyorum sadece bunu dememin nedeni geri iade edemiyeceğim anlamına geliyor

Üstadlar ve konudan anlayanlar yardım ederseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Re: Seiko Sea Urchin Hata

Mesaj necati » 23 May 2014, 13:54

Bildiğim kadarıyla iade edemeyeciğiniz anlamına gelmiyor. Eğer sizi rahatsız ediyorsa iade edin. Ben olsam iade ederim.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj raven » 23 May 2014, 23:05

Geri iade etmek istiyorsanız baklaları geri takın kutuya koyun gönderin geri alırlar. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj gargamell » 24 May 2014, 10:44

Türk Dil Kurumu'nun internet temsilcisi olarak duruma müdahale ediyorum ve iade etmenin geri vermek anlamına geldiğini kamuoyuna açıklıyorum. "Geri iade etmek" kullanımı anlatım bozukluğudur. Gereğini arz ederim. :thumbup:
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj razz » 24 May 2014, 11:13

gargamell yazdı:Türk Dil Kurumu'nun internet temsilcisi olarak duruma müdahale ediyorum ve iade etmenin geri vermek anlamına geldiğini kamuoyuna açıklıyorum. "Geri iade etmek" kullanımı anlatım bozukluğudur. Gereğini arz ederim. :thumbup:

Helal.. :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj raven » 24 May 2014, 12:09

gargamell yazdı:Türk Dil Kurumu'nun internet temsilcisi olarak duruma müdahale ediyorum ve iade etmenin geri vermek anlamına geldiğini kamuoyuna açıklıyorum. "Geri iade etmek" kullanımı anlatım bozukluğudur. Gereğini arz ederim. :thumbup:

anlaşılmıştır. :thumbup: fakat bu salaklığı hangi ruh halimle yaptığımı anlamadım. :( :o :shock:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj gargamell » 24 May 2014, 12:39

raven yazdı:

anlaşılmıştır. :thumbup: fakat bu salaklığı hangi ruh halimle yaptığımı anlamadım. :( :o :shock:

Bu bir salaklık değildir. Genel kullanım hatasıdır. Bu tür kullanım yapan insanlara salak desek, piuvvv!
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj mlm » 24 May 2014, 14:15

Türk Dil Kurumu'nun internet temsilcisi olarak neden gargamell nickini tercih ettiğinizi sorabilir miyim?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners