TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

S覺f覺r Rolex Submariner 14060 Aray覺覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

S覺f覺r Rolex Submariner 14060 Aray覺覺?

Mesaj ingene » 21 May 2014, 21:26

Merhabalar;
Saatlere ve daha sonra dalg覺癟 saatlerine ilgimi 癟ekmeyi salayan Submariner 14060'覺 uzun bir zaman sonra almaya karar verdim. Biliyorum biraz ge癟 oldu ama ikinci ele, zorunlu kalmad覺k癟a s覺cak bakmad覺覺mdan 繹t羹r羹 yurtd覺覺 hari癟 yani 羹lkemizde s覺f覺r bulabilirmiyim diye siz 羹stadlar覺ma dan覺mak istedim. Chrono24 gibi sitelerde g繹rebiliyorum lakin g繹z羹mle g繹rmedende pek i癟ime sineceini sanm覺yorum.
Tarihsiz bulamazsam tarihli modeli yani 16610 olabilir diye d羹羹n羹yorum.
Yard覺mc覺 olan, yorum yazan herkeze imdiden teekk羹r ederim.
ingene'ye beylik vermiler...
Kullan覺c覺 avatar覺
ingene

Ya: 40
Kay覺t: 27 ub 2013, 08:54

Re: S覺f覺r Rolex Submariner 14060 Aray覺覺?

Mesaj Thevenin » 21 May 2014, 22:34

Gercekten sifir durumdaki eski modellerin fiyati, guncellenmis modellerin liste fiyatlariyla neredeyse ayni.

Bulunsa bile sifir durumdaki saat yerine iyi durumda/az kullanilmis saatten yana olur tercih muhtemelen.
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj drk » 21 May 2014, 22:57

Neden 繹zellikle 14060 veya 16610? Eer fiyat i癟inse Thevenin'in dedii durum ge癟erli, deilse teknik a癟覺dan yeni modeller 癟ok daha 羹st羹n.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Cct » 21 May 2014, 23:06

ok ansl覺s覺n覺z.

adan saatte ge癟en hafta bir tane 0 14060 vard覺. Nianta覺 veya Akmerkez ubelerine bir uray覺n derim :thumbup:

Tabi sat覺lmad覺ysa :(

Ama genel olarak 癟ok temiz 14060'lar bulmak m羹mk羹n ikinci elde. Yeni bakt覺m oradan biliyorum :champ:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj ingene » 21 May 2014, 23:23

Fiyat bak覺m覺ndan ayn覺 olduunu iyi biliyorum ve belli bir d羹zeyde pahal覺 olmas覺na bile g繹z yumabilirim. 羹nk羹 yeni kasa bana biraz kaba geliyor (sahip olanlar al覺nmas覺n tabiki ama zevk meselesi), saatin bezelini dikd繹rtgen 癟elik tabakan覺n 羹st羹ne oturtmular gibi eskiye nazaran g繹z yorucu bi tasar覺m yapm覺lar. Ger癟i eskiyi bilmesem yine en iyi diver ama ne yapal覺m. 襤kinci ele gelicek olursam, saatler konus覺nda otorite say覺lmam. Biraz g羹vensizlik s繹z konusu. ok iyi tan覺d覺覺m覺n s覺f覺r ald覺覺 ve temiz kulland覺覺 bi saat olacak ki anca 繹yle. Kasa ilem mi g繹rd羹羹, mekan覺zmada tadilat oldumu vs. sorularla uramak yorucu geliyor bana. Mal sahiplii konusunda titiz birisiyim diyelim.
Kullan覺c覺 avatar覺
ingene

Mesaj ingene » 21 May 2014, 23:30

Eyvallah Cct, yar覺n ilk iim oraya bakmak olacak eer sat覺lmad覺ysa.
Kullan覺c覺 avatar覺
ingene

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kutukutu ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners