watch1907 yazdı:o zaman size IWC Spitfire Chronograph verelim en güzelinden![]()
43mm, 68 saat power reserve'i olan in-house mekanizma, çok güzel slate grey / antrasit kadranı var.
Kahverengi kayışı beğenmiyorsanız siyah kayış alabirsiniz, IWC için çok güzel başka kayışlarda var ama kahverengi çok güzel bence
Bg17 yazdı:UN maxi marine diver in guzel bir saat olmakla beraber, ozellikle savarona, black sea gibi modellerin resimlerdeki kadar guzel olmadigini ve fiyatlarini haketmediklerini dusunuyorum.
Hele cesitli kaplamalar oyuncak gibi gosteriyor. Cok cabuk albenisini kaybedebilir. (Freak ayri)
Bu butceyle tag, omega dusunulmemeli. AP ye butceyi arttirmak istenmiyorsa, iwc spirfire yada topgun, jaeger navy seals veya panerai nin herhangi bir modeli cok uygun olur.
Ben olsam rolex den vazgecmem, sub yada daytona alir bir daha da arkana bakmam. Hele sub gibi hem wetsuit hem takim elbiseyle ayni guzellikle kullanilabilecek bir saat oldugunu sanmiyorum. Bu noktaya gelene kadar baya saat degisttirdim(vepara kaybettim) keske burdaki dostlarin soyledigini dinleseydim diyorum.
Drk yazdı:Bu arada madem submariner var, daha spor olması açısından daytona veya explorer 2 neden düşünmüyorsun?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 108 misafir
|