Marka marka her telden çalmak gerekirse;
Audemars Piguet olmazsa olmaz. RO için jumbo, ROO için de 44mm rose gold ve/veya diver en beğendiğim seçenekler. AP'de başka ilgimi çeken model yok.

Bir zamanlar Blancpain'e bayılırdım. Hele şu super trofeo modeli. Harika bir kasa ve mekanizma, alkantara kayış. İşte tam yaşımın ve tarzımın saati dedim ama iş almaya gelince...

Fifty fathoms'ları da çok sevmiştim. Bu siyah da serbest serseri stilimle büyük bir uyum içindeydi

Bir ara breitlinge sarmıştım ama vazgeçmem de aynı hızla oldu.

Hublot'ta da seçenek çok ama benim gözümde AP'nin kopyacısı gibiler, direk eledim o yüzden. IWC'de süper saatler var. Mesela seramik pilotlar gayet spor ve kaliteli saatler.

Bir ara da şu seramik jaeger kafamı karıştırmıştı.

Gelelim panerai'ye. İşte burada seçenek çok. Şu ana kadar çeşit çeşit modelini aldım, hala da çok severek kullanmaya devam ediyorum. Çok ince bilekli değilsen oldukça "farklı" seçenekler.

İlerde bir gün umarım bir patek alırım. Orta yaş sonrası için daha uygunu olamazdı.

Çok mu fantastik olur bilmiyorum ama richard mille'de oldukça hoşuma gidiyor. Mühendisliğe saygı!

Gelelim rolex'e. Uzun zamandır ve hala favorim. Ama zaten varmış sizde, yine de yazayım ben

Benden bu kadar