TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İstanbul - Turkey / Rolex Saatinizi Götürmek İster Misiniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj Orhanbalu » 20 May 2014, 15:12

Arkadaşlar yabancı bir saat forum sitesinde

İstanbul - Turkey

Başlığı altında istanbul a giderken Rolex saatinizi beraber götürmek istermisiniz diye bir başlık gördüm. Yılın yarısını İngiltere de yaşayan biri olarak, çoğu şehirde soygun gasp hırsızlık bizdekinin en az 10 katıdır. Avrupalı bizi kendileriyle karıştırıyor. Bu başlığa yorum yazmak lazım diye düşünüyorum.

https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=352836
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Re: Istanbul- Turkey

Mesaj Bg17 » 20 May 2014, 18:26

Bende gordum ama cok milliyetci davranmaya gerek yok bence. Dedigine katilmakla beraber, ayni forumda gece cikarken rolex takilir mi, nyc de rolex le dolasilir mi gibi basliklar mevcut.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Re: İstanbul - Turkey / Rolex Saatinizi Götürmek İster Misi

Mesaj Thevenin » 20 May 2014, 21:05

Kullanma kilavuzuna tek tek, sehir sehir yazilmamasi, foruma mudavim kullanicilari mutereddit birakiyor. :D

Dolayisiyla mesela kadrandaki 1000ft ibaresine ragmen " is it safe to wear my sub in the shower ? " da mutemadiyen baslik konusu olan bir soru kalibi :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj neilblack » 20 May 2014, 21:45

çakma saat cenneti ülkemizde kimse kimsenin kolundaki saate bakmaz, orjinal taksan çakma derler. gönül rahatlığı ile takılabilir.
BREİTLİNG İNSTRUMENTS FOR PROFESSİONALS
Kullanıcı avatarı
neilblack

Mesaj 2fast4u » 20 May 2014, 22:08

arkadaslar son olaylarda artık hangısi ona siz karar verin dünya bize :shock: seklınde bakıyor.Dolayısıyla söyle yorumlamak lazım aylığı 300 euro ya 8 saat günyüzü görmeden çalişan wc ihtiyacı için bile izni olmadan calişan ,evinden suyunu yemeğini getiren resmen modern kölelik yaşatılan maden işçilerinin başına gelen milleti yasa boğan olayın ardından yaşanan kahreden diğer trajik olaylar kolunda rolex le gelip gelmesek mi sorusunun dışında acaba hiç gitmesek mi sorusunu da sordurur.Emin olun avrupalısı amerikalısı Turkiye dendi mi bunlarla bizi kafasında canlandırıyor.Avrasya maratonunundakı köprü manzarası ,Cumhurbaşkanlığı bisiklet yarısındakı istanbul silueti Sultanahmet ,Kapalıçarşı sonra veya birkaç tane kalmiş medeni insanın bulundugu merkezler cok sonra akıllarına geliyor.Bu yazıdan sonra beni tanımayan sen bide git orayı burayı gör diyenlere şimdiden söyliyim boş yazmıyorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Tolgi06 » 21 May 2014, 02:22

2fast'e katiliyorum. Yani tuvalet molasinin ,yemegin bile olmadigi bir isletmede 302 kisi vefat etti, arkasindan sitasilerin yaptigi sacma aciklamalar da dogal olarak yurtdisi basininda yer alir. Hatta ben turist olsam ben de dusunurum...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Orhanbalu » 21 May 2014, 02:50

Tolgi06 yazdı:2fast'e katiliyorum. Yani tuvalet molasinin ,yemegin bile olmadigi bir isletmede 302 kisi vefat etti, arkasindan sitasilerin yaptigi sacma aciklamalar da dogal olarak yurtdisi basininda yer alir. Hatta ben turist olsam ben de dusunurum...

Vallahi yaşanan bu kaza veya siyasilerin saçma açıklaması ile İstanbul a rolex saatimi beraber götürmelimiyim konusunu
Nasıl bağladığınızı anlamış değilim. ?
O zaman siyasilerin saçma açıklana yaptığı veya iş kazalarının olduğu yerlere rolex saatimizi götürmeyelim mi? Veya bu ülkeye rolex saatiniz ile gelmeyin mi diyelim.
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj 2fast4u » 21 May 2014, 06:02

Orhanbalu siz hangi rolex modelini kullaniyorsaniz birlikte rahatlikla seyahat edebilirsiniz .Ben obur yuzyildan gunumuze gelenler icin yazdim.Mesela 1900 lu yillardan bir ingiliz veya american yada bir asyali onlar icin tehlikeli olabilir mesafe uzun yas var vesaire
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners