TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sar覺 Kadranl覺 Bir Diver Hakk覺nda Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sar覺 Kadranl覺 Bir Diver Hakk覺nda Bilgi

Mesaj raven » 14 May 2014, 15:41

Drk yazd覺:Art覺k bu tip saatler dalg覺癟lar i癟in aksesuar niteliinde. Sadece bu saatle dal覺 yap覺labilecei gibi, 癟ou dal覺 bilgisayar覺 kullan覺yor ancak dier ekipmanlar saati gereksiz k覺l覺yor.

Resim

kat覺l覺yorum. :thumbup: serbest dal覺larda kullan覺labilir. dalarken dal覺 bilgisayar覺na karde olsun diye yine derinlik 繹l癟ebilen tercihen haf覺zas覺 olan dal覺 saatleri biraz aksesuar覺n d覺覺nda tercih edilebilir (g羹venlik i癟inde gerekli olduunu d羹羹n羹yorum). :thumbup:
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj Orhanbalu » 14 May 2014, 16:57

Bence saat fiyat-performans a癟覺s覺ndan olduk癟a uygun. Eer ger癟ek anlamda derin dal覺 yapm覺yorsan覺z veya su sporlar覺 s繹rf gibi uralar i癟in. Saat覺n kendine has karekteri lume leri ve kurma kolunun konumu ile b羹y羹k ihtimal el 羹zerine bask覺 yapm覺yordur. Her ne kadar 癟izilmez cam olduu s繹ylensede 癟izilme olaca覺 kesin. Kasas覺 kaliteli bir elik'ten yap覺lm覺. Saat sa bilee tak覺ld覺覺nda Solak olanlar i癟in kurma kolunun pozisyonu 癟ok iyi. G繹r羹nt羹 olarak bezel lume kadran cici bir g繹r羹nt羹 sergiliyor. Bu k羹癟羹k adam覺n yapacaklar覺ndan 癟ok ey beklememeli Zaten ciddi anlamda deep diver saati olarakta an覺lm覺yor. Ayr覺ca s繹rf yaparken havuza girip 癟覺karken 癟izilir k覺r覺l覺r gibi tasa yaratmaz. Akl覺n覺zda saatinizde olmadan istediiniz gibi atlar z覺plars覺n覺z :D Saati kullanmad覺m sadece kendimce yorum yapt覺m.
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj starex » 17 May 2014, 14:15

Orhanbalu :champ:

Sar覺 kadran覺n saate bu kadar yak覺abileceini d羹羹nmemitim :champ:
These are the best of times.
Kullan覺c覺 avatar覺
starex

Kay覺t: 06 Kas 2012, 10:24

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners