TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

25 Jewels Kurmalı Omax

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

25 Jewels Kurmalı Omax

Mesaj ozan2017 » 29 May 2010, 18:54

Arkadaşlar merhabalar,
Dün satın aldığım omax 25 jewels kurmalı saat hakkında bilgi almak istiyorum. Saat parlement mavi zemin üzerine gün ve ay takvimli ay üzerinde küçük merceği olan camı işlenmiş güzel ve temiz bir saat. Tahmini olrak 30-40 yıllık bir saat olduğunu düşünüyorum. Bir kaç cizik dışında çok temiz zaman tutması mükemmel nerdeyse bir pilli saat kadar iyi.

Evet arkadaşlar bu marka ve model için yorumlarınızı almak istiyorum, bu benim 8. saatim oldu ama içlerinde en çok bunu sevdim.

Resimleri

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ozan2017

Re: 25 Jewels Kurmalı Omax

Mesaj Bond » 08 Haz 2010, 00:29

Ozan paylaşım ve fotolar için teşekkürler. Mesajı kaçırmışım arada, benim bu marka model hakkında özel bir bilgim yok ama bilen üyelerimiz varsa detay bilgisi vereceklerdir. Optik olarak oldukça güzel duruyor, cam yapısıda çok ilginçmiş. Çok temiz durumda olmasıda dikkat çekici, acaba bir yenileme görmüşmü yoksa orjinal olarakmı bu şekilde kalmış? Güle güle kullan.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 08 Haz 2010, 01:25

Neler var şu saat dünyasında.Camı bir ayrı, kasası da öyle.Çok ilginç bir saat ilk defa görüyorum böylesini :)
İyi günlerde kullanın sayın ozan2017.
Bond bey bu arada kasa tiplerine bir yenisi daha eklendi.Bunun adı nedir acaba?
Gerald Genta amcamızla aralarında nasıl bir ilişki var tasarım esinlenmesi konusunda bunu merak ediyorum.AP Ro ile aynı dönem :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Redliner » 08 Haz 2010, 18:46

Saatini güle güle kullan syn ozan2017. Bende ilk defa görüyor ve duyuyorum böyle bir saati. Sapmasının az olması da bu kadar yıllık bir saat için müthiş bir artı. Saatinizin sekizgen yapısı hafiften bir AP havası veriyor ama genede camı ve görüntüsüyle kendine özgü bir saat
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj ozan2017 » 09 Haz 2010, 14:56

İyi dilekleriniz için teşekür ederim arkadaşlar, saatin zaman tutması çok iyi. Takvim Türkçe ve sorunsuz saat 00:00 'a 1 dk kala çok hızlı bir şekilde atıyor. İş yerinde arkadaşımda Guess Collection saat var ve takvim merceği camın dışında ele takılıyor oysa mercek omax ta camın içine yerleştirilmiş ince bir ayrıntı bence.
Kullanıcı avatarı
ozan2017

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners