TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

700 Lira Bütçeli Büyük Çaplı Şık Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

700 Lira Bütçeli Büyük Çaplı Şık Saat Önerisi

Mesaj cordelia » 30 Nis 2014, 03:06

Arkadaşlar merhabalar öncelikle;

Benim 700 lira bütçem var saat alıcam. Yeni yeni merakım başladı bir kaç sorum var :

Şimdi okuduğum yerlerde mesela diesel,tommy,lacoste tarzı moda markalarının saatleri önerilmiyor. Ancak fırlamalar çok şık yapıyorlar. Aslında bende orient,tissot gibi markalar isterim ancak onlarında fiyatı malum gördüğünüz üzere. Ancak 700 liraya önerebileceğiniz bu tür sadece saat işini yapan markaların modelleri var mı ? Saat biraz büyük olsun ve şık olsun. iri yarı adamımdır çok küçük saat olmaz ki bileğimde baya kalın otursun saat şöyle.

bir de saatvesaat bildiğiniz üzere %50 indirim yapıyor bu indirimler kaç senelik saatlerde oluyor ? baya eski mi ? bir de bu firmanın fiyatları diğer internet sitelerinden genelde pahalı mı oluyor ?

Mesela boyutları şu ebatta olabilir. https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Diesel/DZ7214/PD (bir kaç mm az olması çok mühim değil )

Aslında içimden hep bi tissot almak geçiyor ancak bu ebatlarda bulmak zor sanırım benim bütçeme nazaran.

Guess kullanıyorum şuan 41 mm bileğim çok rahat 7-8 mm daha genişini kaldırabilir.
Kullanıcı avatarı
cordelia

Re: 700 Lira Bütçeli Büyük Çaplı Şık Saat Önerisi

Mesaj raven » 30 Nis 2014, 10:15

merhaba. saat&saat de satılan saatlerin (tissot, certina, jacques lemans ve hamilton) %50 indirimli olmasının sebebi bu saatleri artık satmayacak olmaları. saatler eski değil sıfır saatler (tabi burada satıcıya güvenmek lazım çünkü bir ara armani saatler hakkında orjinal değil söylentisi vardı firmanın güvenilirliği size kalmış ben saat&saatten alış veriş yapıyorum).
internette saat fiyatları çok değişkendir. bu firmanın şu an % 50 indirimli olan modelleri diğer sitelerde daha pahalı satılıyor. bu arada büyük saat için bütçenize uygun olarak seiko, orient ve rhytym (seiko üretimi sitemizde de konusu var) bakabilirsiniz.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj cordelia » 30 Nis 2014, 14:10

teşekkürler hocam. bakalım ne alcaz hala kararsızım :) yurtdışından hiç ürün getirtmedim ancak tavsiyelerde hep yurtdışı linki görüyorum acaba baya fark var mı ? Bir de gümrükte takılmaması için ne yapıyoruz ?
Kullanıcı avatarı
cordelia

Mesaj lucifer666tr » 30 Nis 2014, 14:44

41 mm sizin için uygun mu ? yoksa daha da büyük çaplı bir saat mi düşünüyorsunuz ?
Kullanıcı avatarı
lucifer666tr

Mesaj cordelia » 30 Nis 2014, 14:52

hocam 41mm şuan kullandığım bir saat ancak ufak geliyor bana nedense. şöyle 46-47mm tam bileğime göre gibi benim.
Kullanıcı avatarı
cordelia

Mesaj Modern60 » 30 Nis 2014, 23:03

46-47 ORIENT M-FORCE BEAST serilerine bakın yani SEL kodlulara.47.5 mm dirler, 200 metre su geçirmezliği, otomatik muvman vs vs...ASLAN SAATe ve bayilerine bakın.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners