TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Formula 1 Serisi Hakkında Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Formula 1 Serisi Hakkında Görüşleriniz

Mesaj mert9796 » 19 Nis 2014, 14:05

S.a arkadaslar . Tag heuer Formula 1 serisi CAH1010 Hakkında ne düşünüyosunuz veya genel olarak marka ve bu seri hakkında düşünceleriniz nedir . Tag heuer makanizmasının kalitesi nasıldır ? parasına deger bir mekanizma kalitedemidir yoksa sadece marka parasımıdır ? . Kendimde CAH1010 serisini kullanmaktayım . Saat görünüş bakımından süper ayrıca Fosforu çok kaliteli . Sadece çeligini biraz agır buldum . fakat çelik kordon yapısı çok güzel . Arkadaslar birde sıradan çelik kordonlu göstergeleri çalışan 300 - 500 tllik saatler arasında tag heuer in farkı nedir ?

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mert9796

Re: Tag Heuer Formula 1 Serisi Hakkında Görüşleriniz

Mesaj Anesthesia » 19 Nis 2014, 16:32

Zaten kullanmaktaysaniz farki sizin soylemeniz daha iyi bence:) Guzel gunlerinizde kullanin
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj mert9796 » 19 Nis 2014, 16:44

teşekkür ederim . benim önceki saatim satch dı . o saate göre swatch da ses sorunu vardı kücük saniye ibresinin bile sesi kulagını tuttugunda veya gece duymak mümkündü bu saatte 0 ses var . ikinci olarak bu saatin fosforu daha kaliteli . su geçirmezligi 200 mm ve safir camı avantaj . fakat dedigim gibi saat biraz agır . bunuda doğal olarak karsılıyorum . benim merak ettigim yer saatin içinde kullandıkları mekanizmasının kalitesi . kullanım ömrü yani saatin fiyatı 3 bin tl . piyasadaki dedigim gibi 500 tllik saatler mevcut çelik kordon göstergeli kalitei sayılan . Forumda yeniyim bilgisizligimi mazur görün . Bu tür saatlerle arasında ne kadar kalite mekanizma farkı var , çelik kasa kalite farkı var , kullanım ömrü var bunu merak ediyorum
Kullanıcı avatarı
mert9796

Mesaj Anesthesia » 19 Nis 2014, 17:07

Elbette ki her urunun kullanimina bagli bir omru olmakla birlikte bileginizdeki saatin cin mali mekanizmali ucuz urunlerden olmadigi, zamani geldiginde yaptiracaginiz bakimlar sayesinde omurler boyu kullanilacagini tahmin ederim. Agirlik bazi saat ureticilerinin ozellikle istedigi ozelliktir, titanyum veya plastik saatlerim dolapta dururken celik kasali saatlerimi takmaui tercih ederim mesela, alisinca digerleri oyuncak gibi geldi bana:)

Ben de cok kidemli degilim, elbette ki ustadlar cok daha ayrintili fikir vereceklerdir size. O vakte kadar forumu inceleyin, arama ozelligini kullanarak akliniza takilan hususlarda merakinizi giderin, ve saatinizi gulu gule kullanin:)
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj mert9796 » 19 Nis 2014, 18:45

Anesthesia yazdı:Elbette ki her urunun kullanimina bagli bir omru olmakla birlikte bileginizdeki saatin cin mali mekanizmali ucuz urunlerden olmadigi, zamani geldiginde yaptiracaginiz bakimlar sayesinde omurler boyu kullanilacagini tahmin ederim. Agirlik bazi saat ureticilerinin ozellikle istedigi ozelliktir, titanyum veya plastik saatlerim dolapta dururken celik kasali saatlerimi takmaui tercih ederim mesela, alisinca digerleri oyuncak gibi geldi bana:)

Ben de cok kidemli degilim, elbette ki ustadlar cok daha ayrintili fikir vereceklerdir size. O vakte kadar forumu inceleyin, arama ozelligini kullanarak akliniza takilan hususlarda merakinizi giderin, ve saatinizi gulu gule kullanin:)

plastik ve çeligi kıyaslama konusunda çok haklısınız hocam benim sesi duyuluyor dedigim swatch saatte plastik . onu kullanmaktaydım . buna geçince diger saat oyuncak gibi geldi onunda degeri 250 tl civarı . Bence plastik kasa kol ile yapılan yorucu islerde kolunda saat oldugunu bazen unutmak isteyenlere göre .
Kullanıcı avatarı
mert9796

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners