TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton vs Tissot Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton vs Tissot

Mesaj argentum » 01 Nis 2014, 12:09

hamilton jazzmaster modellerine bakın.işçiliği anlatıldığı gibi kötü de değil.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj raven » 01 Nis 2014, 16:11

swatch orta sınıf da bile gösterse yine de birbirlerinden kalite farkı olacaktır. örnek vw grubundaki a4, superb, passat gibi.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj mvurucu » 02 Nis 2014, 11:45

Daha önce hamilton khaki air race gmt kullandım

Bu şubat ayında da kız arkadaşıma sevgililer günü hediyesi olarak bir certina aldım

Bileği kalın olduğundan ve erkek saati sevdiğinden cicili bicili modeller yerine certinanın deri kayışlı dress watch modelini seçtim
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Cert ... 1608800/PD

güzel de bir indirimi vardı:):) gayet şık bir hediye oldu

ben ikisini de birebir incelemiş bir kullanıcı olarak malzeme kalitesi olarak certinayı önde görüyorum
mesela certinanın bilezikleri de bence hamiltondan daha kaliteli ve şık duruyor
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Tgm » 02 Nis 2014, 13:42

raven yazdı:swatch orta sınıf da bile gösterse yine de birbirlerinden kalite farkı olacaktır. örnek vw grubundaki a4, superb, passat gibi.

Evet saydığınız modeller arasında kalite farkı var. Eğer vw de Swatch Group gibi sınıflandırma yapsaydı herhalde audi'yi skoda ve passat ile aynı klasmana koymazdı. Hatta Porsche da Audi'nin üstüne olurdu, tıpkı Swatch group'un breguet'i en üst grupta değerlendirip de, longines'i onun bir sınıf altında değerlendirdiği gibi. Bir grubun imal ettiği ürünler arasında tabi ki kalite farkı olabilir. Bu sınıflandırmalar da bunu için var zaten. Benim söylemek istediğim bu değildi. Neyse. Mutlu olduğun en iyisidir diyelim yine :thumbup: mvurucu'nun certinayı beğenip de aldığı gibi ben de h32616533 hamilton'ı beğenerek ve severek aldım, ve limited edition diye nitelenen halihazırda saat&saat'de %50 indirimle satılan DS-1 moon-phase dahil hiçbir certina'ya değişmem
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj gargamell » 02 Nis 2014, 18:20

cuma günü Ankara'da olacağım. vaktim kalırsa saatçileri gezerim. cepa da saatçi var mıdır ki?
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj Tgm » 02 Nis 2014, 20:04

saat&saat ve pırlant mağazası mevcut Cepa'da. Fakat cepa'nın hemen 50 mt yanındaki kentpaark'ta sinan saat var. Orda Nuri Bey'i bulup; Tolga Bey'in tanıdığıyım derseniz size saat seçiminde ve fiyatta çok yardımcı olacaktır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Modern60 » 02 Nis 2014, 22:10

BREGUET,BLANCPAIN, JACQUET-DROZ gibi markalar saatçiliğin zirvesinde olan markalar, sadece SWATCH GROUP'un değil. Ama orta sınıfta, F1 yatırımları konusunda sadece CERTINA'ya teveccüh edilmesinden, CERTINA'nın dünya pazarlarında hangi seviyelere yerleştirilmek istendiğini göstermektedir. Ben, iki yıldan fazla Cenevre'de birbuçuk yıl kadar da Neuchatel'de Le Locle, La Chaux de Fonds ve son olarak Peseux'da yaşadım ve iç marketi çok iyi takip edebilme şansım oldu. İç pazarda hangi ürünün hangi sınıf ve kaliteye yerleştirildiği, dünya pazarlarına da neyin empoze edildiğini göstermektedir. Ama dediğim gibi hangi ürünle memnunsak o en iyisidir...Sonuçta ne alırsanız en güzel günlerle ve keyifle kullanmanızı dilerim.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Tgm » 02 Nis 2014, 22:42

Modern60 yazdı:BREGUET,BLANCPAIN, JACQUET-DROZ gibi markalar saatçiliğin zirvesinde olan markalar, sadece SWATCH GROUP'un değil. Ama orta sınıfta, F1 yatırımları konusunda sadece CERTINA'ya teveccüh edilmesinden, CERTINA'nın dünya pazarlarında hangi seviyelere yerleştirilmek istendiğini göstermektedir. Ben, iki yıldan fazla Cenevre'de birbuçuk yıl kadar da Neuchatel'de Le Locle, La Chaux de Fonds ve son olarak Peseux'da yaşadım ve iç marketi çok iyi takip edebilme şansım oldu. İç pazarda hangi ürünün hangi sınıf ve kaliteye yerleştirildiği, dünya pazarlarına da neyin empoze edildiğini göstermektedir. Ama dediğim gibi hangi ürünle memnunsak o en iyisidir...Sonuçta ne alırsanız en güzel günlerle ve keyifle kullanmanızı dilerim.

Anlıyorum. Bilgi birikiminiz ve tecrübenizin ne denli fazla olduğunun farkındayım. Zaten frederique konusundaki yorumunuz saati almamda önemli etkendi. Ben de aynı düşüncelerle her bir saatinizi en güzel günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ylmaz94 ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners