TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nacar Cep Saati Tahmini Değeri

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Nacar Cep Saati Tahmini Değeri

Mesaj onurrrr » 07 Mar 2014, 01:45

Merhaba arkadaşlar,
Resimdeki cep saatinin tahmini değeri hakkında bilgi verebilecek var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
onurrrr

Re: Nacar Cep Saati Tahmini Değeri

Mesaj Bond » 07 Mar 2014, 02:47

Merhaba, meraklısı çıkması halinde 50-100 TL arası bir rakam edebilir belki. Bölüm içerisinde benzeri bir çok konu mevcut. Onlara göz atılması faydalı olacaktır. iyi forumlar :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Baran » 07 Mar 2014, 07:34

Ben cok merakliyim cep saatlerine epeydirde boyle bir model ariyordum butcem 0tl dusunurseniz satmayi konusalim.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj argentum » 09 Mar 2014, 00:24

Nadide bir parça değil,maddi değeri az.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj dromeris » 25 Mar 2014, 23:04

20 TL veririm
Kullanıcı avatarı
dromeris

Mesaj asymptote » 25 Mar 2014, 23:11

Meraklısı için iyi bir kadavra..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj razz » 25 Mar 2014, 23:13

dromeris yazdı:20 TL veririm

Makul bir aciklama mi bu..?
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj karagöz » 26 Mar 2014, 13:11

Tüm üyelere merhaba,
İlgim gereği ,forumun bu bölümünü elimden geldiğince sık takip etmeye çalışıyorum. Gerek forum arşivinden, gerekse güncel bilgilerden istifade etmekten gayet mutluyum. Bu bakımdan, ''faydalı'' bilgi ,birikim ve tecrübelerini vakit ayırarak, iyi niyetle paylaşan tüm arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim.

Bununla birlikte, bu hobiyle yeni tanışmış veya sadece elindeki saatin özelliğini merak etmiş kişiler de bir vesileyle foruma üye olup çeşitli sorular sorabiliyorlar, bunlar içinde ''saatim kaç para eder?'' veya ''değeri nedir ?'' soruları da var.

Takip ettiğim kadarıyla fiyat bilgisi almak ,maddi değerle ilgili soru sormak da forumda yasaklanmış değil.
(Bilerek, bilinçli olarak, satış amaçlı aldatmaya yönelik olması dışında) Hal böyleyken '' değeri nedir?'' diye soru soran kişiye -bedavadır-20 tl vereyim-ufak rakı eder-benden büyük olsun vb.-şekilde alaya alma,eğlenme cevapları yazmanın alemi nedir anlamak mümkün değil.

Size basit ,sıkıcı, bayatlamış gelen bir soru ,o kişi için bu hevesin güzel bir başlangıcı olabilir, verilen cevap da hevesin kırılması

Üyesi olduğum farklı hobi konularıyla ilgili forumlarda, iyi niyetle sorulmuş böyle sorulara anlamsız-gereksiz cevaplar yüzünden hevesi kırılan, utanıp bir daha o forumun yanından geçmeyen birçok kişiyi gördüğüm için ,bu düşüncelerimi burada belirtmek ihtiyacı hissettim.
Sadece belli kişilerin aktif olduğu, onların yazıp-çizdiği, eğlendiği bir forum olacaksa orası ayrı tabi ama bu platform öyle bir yer değil çok şükür.
Art niyet taşımadıkça, soruyu beğenmezsen, basit bulduysan, daha önce sorulmuşsa vb. cevap yazılmaz olur biter.
Kimse bu işe ilk başladığında ''allame'i cihan'' değildi herhalde...sordu, okudu, öğrendi..
( yıllar önce yazdığımız ,ilk mesajlara,kendi sorduğumuz ilk sorulara bakmakta fayda var,forum arşivinde duruyorlar.)
Uzattığım için kusura bakmayın ,başka bir forumda da bu tarz durumlardan dolayı hevesi kırılan kişileri görünce üzüldüm.
Tekrar belirtmek isterim ,bilgisini,tecrübesini ve sohbetini ,tanıdık-tanımadık bütün forum üyeleriyle samimice paylaşan ,buna emek harcayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.saygılar.
Kullanıcı avatarı
karagöz

Sonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners