Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mucadeleci » 13 Şub 2014, 02:05
Hayırlı olsun şimdiden

Güzel saat
mlm yazdı: kasa yapısı itibariyle PP Nautilus'a çok benziyor.
Ne alakası var yaaa

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
mlm » 13 Şub 2014, 17:53
Ermansire hayırlı olsun

Müco; yek yea

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
ermansire » 01 Mar 2014, 01:11
Arkadaşlar buna yedek deri veya metal kayış nereden bulabilirim bilen var mı?
instagram.com/ermansire
-

ermansire
-
Rhodora » 02 Mar 2014, 19:05
ermansire yazdı:Rhodora yazdı:BEn bu saati geçen yıl yine bu siteden bir arkadaşın önerisiyle almıştım ve çok beğendim. Yurt dışından getirtip burda satan birini buldum, sanalpazar-gittigidiyor gibi sitelerin birindeydi. Sekizgen olduğu için ben çok beğeniyorum ama pek satamıyorum bu modelleri, demişti satan kişi. Valla ben çok şık buluyorum ve hafta içi (mesai günleri) sürekli bunu kullanıyorum. Benim kabaca ölçümüme göre 40 mm'nin kesinlikle altında ancak 38'i geçiyor gibi.
bunun bileziği kalitesiz çelikten anladığım kadarıyla, bu saate uyan yeni kayış konusunda bir bilginiz var mı?
Valla bileziğini çeliğinin kalitesini derinlemesine analiz edecek kadar bilgim yok ancak kalitesiz hissi vermedi bana. Değiştirmeyi de düşünmedim. Daha önce Casio, Swatch ve dandik bir marka saat almıştım. Şu an diğerlerine verdiğim paraya acıyorum. Öyle bilezik değiştirme gibi bi düşüncem olmadığı için de araştırmasına girmedim.
-

Rhodora
-
ermansire » 21 Mar 2014, 01:53
Saat amazon'dan geldi, görselini paylaşayım hemen. Beklediğimin çok çok ötesinde bir şıklığı var. 85$ gibi komik fiyatlara bu saatin her renginden alınıp koleksiyon yapılır benden size tavsiye...

instagram.com/ermansire
-

ermansire
-
mucadeleci » 21 Mar 2014, 01:57
mucadeleci yazdı:Hayırlı olsun şimdiden

Güzel saat
Ne alakası var yaaa

Tekrar hayırlısı olsun, *SalihY rumuzlu üyemizde geçen gün buna benzer bir saat almıştı

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
ermansire » 21 Mar 2014, 01:59
mucadeleci yazdı:mucadeleci yazdı:Hayırlı olsun şimdiden

Güzel saat
Ne alakası var yaaa

Tekrar hayırlısı olsun, *SalihY rumuzlu üyemizde geçen gün buna benzer bir saat almıştı

O seiko'nun çakması

instagram.com/ermansire
-

ermansire
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir