TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Monster Casio G-Shock Yazlık Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Monster Casio G-Shock Yazlık Saat Tavsiyesi

Mesaj Baran » 16 Mar 2014, 17:13

G-Shock ama farkli bir model.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Sinanist » 17 Mar 2014, 12:13

Merhabalar,

Bende tabiki Seiko derim fakat!

Denizde, kumda, oğlanla yerde boğuşurken, mangalda, ufak tamirat işleri sırasında rahatça kullanabileceğim, kolumdan çıkarmayacağım, aynı zamanda da hayatıma renk katacak bir saat bakıyorum.

Saat bakıyorum demişsiniz. G-Shock'larda dikkat ederseniz saniye yok. Yelkovan ve akrepleri ise resmen perçinli. Yukarıda saydığınız şartlarda (ağır şartlarda) G-Shock modellerinin daha güvenilir olacağını düşünüyorum. Bir çok saat biliyorum ki saydığınız atraksiyonlar sırasında saniyeleri düşmüş... Hele ki tamirat işlerinden bahsetmişsiniz. Babam bu şekilde 2 tane seiko, 2 tane swatch, 2 tane casio eskitti. En sağlam modelleri, benim hediyelerim!...Saniyeleri düştü. Ha bu şans değil....hatalı kullanım şartı...seiko olmuş, casio olmuş, omega olmuş veya hamilton olmuş. Tamire kolunuzdaki saat ile girdiğiniz zaman durum bambaşka bir hal alıyor. Resmen G şoklara saat maruz kalıyor. Başına bir hal gelmemesi imkansız gibi görüyorum. Çekiç sallayıp keskiye vurmak, kazma sallayıp taş kırmak. Saniyesi hareketli saat ile asla tamirat işine girmem. Babam avukat... Fakat her işi kendi yapar... Usta girmez bizim evlere. Ha şuda bir gerçek ki hiçbir ustanın bileğinde casio'nun dijital basit (askerlerin taktığı 20-30 TL.)modelinden başka bir saatte görmedim.

Çelik bileziğide denizde takarsanız güneşte ısınıp kolu biraz fazla acıtıyor:) Bilginize... Hele ki ege ve akdeniz bölgelerinde.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj tarkani » 17 Mar 2014, 13:18

mlm yazdı:SRP453 harika :thumbup:

Modern60 yazdı:Ben de olsam Limited Edition SEIKO yu tercih ederdim... :thumbup:

Seiko'lar kullanış çeşitliliği açısından kesinlikle daha uygun kaçıyor. 50. yıldönümü için özel tasarlanmış olması cazibesini arttırıyor.

Baran yazdı:G-Shock ama farkli bir model.

Fiyatlarından da bunların giriş seviyesi olduğunu anladım ama renkli olması şartı sebebiyle başka modellere bakamıyorum. Mudman'lerin rengini mat buldum.

Sinanist :thumbup: sayenizde şunu farkettim. Aslında ihtiyacım olan bir G-Shock. Dediğim işlerin çoğu için Seiko'lar mantıklı değil. Ama yaklaşık bir fiyata, biraz da özel olduğunu hissettiren başka saat bulunca, gönül mantık dinlemiyor. Bu kafayla ben Seiko alırım (belki SRP453, en azından plastik koruması -shroud- var), ama yine de ihtiyacımı giderememiş olurum. İkisini almak da bir seçenek ama gerek yok.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 153 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners