Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
otedengelen » 10 Mar 2014, 17:40
Sahsen ben versace markasina o paralari vermem istedigi kadar swiss made yazsin 2000tl gibi bir butceniz varsa bence tissot biraz daha fiyat artisiyla longines in modellerine bakmanizi oneririm
İnstagram @mryleather
-

otedengelen
-
tachyon » 10 Mar 2014, 18:18
O fiyat seviyesinde gösterdiğiniz modeller alınmaz. Hamilton, Certina, Mido, Tissot Victorinox otomatiklerine bakın. Bütçeyi biraz yükseltebilirim diyorsanız Oris veya Longines çok daha akıllı bir seçim olur
-

tachyon
-
raven » 10 Mar 2014, 18:26
İstanbul'da iseniz seiko velaturayı çok daha uygun olarak sirkeciden alabilirsiniz. versace için o paraya yazık.

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
regemici » 10 Mar 2014, 18:48
Ben yurtdışından getirtiyorum. Mesela versace 800$ sekiolar 600$ öneriniz için çok teşekkür ederim. Ben tavsiye ettiğiniz markalardan model bakayım. Beğendiğim modelleri burda yeniden paylaşıp değerli fikirlerinizi alacağım. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim.
-

regemici
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ylmaz94 ve 131 misafir