TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

400 TL Bütçeli Mekanik Saat Önerisi / Swatch Hislon Rotary

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 400 TL Bütçeli Mekanik Saat Önerisi / Swatch Hislon Rota

Mesaj bayguru » 07 Mar 2014, 00:58

Bambino nun daha modern yenı modellerı mevcut ,takım elbise ve 50 yaş uzerı daha mantıklı en modernı bile . Swatch ın diaphane modellerı 42mm capında ,seıko5 yerıne her zaman orient bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
bayguru

Mesaj ozzlegrand » 07 Mar 2014, 01:28

Ben de kesinlikle ve ısrarla Orient'e bakmanızı öneririm. Bu fiyat düzeyinde, çok daha üst fiyat aralığında bulunan saatlerle yarışacak modelleri mevcut...
Never trust a pretty face...
Kullanıcı avatarı
ozzlegrand

Mesaj Sinanist » 07 Mar 2014, 12:40

Fiyat, performans....

Ucuz etin yahnisi olmasın diyorsanız... Orient ve seiko'dan şaşmayın.

Swatch'ı baştan geçin derim... Camına yani plastiğine olduda bir aseton damladı bakın ne oluyor... Sanıyorum ki halen bütün modellerinin camları plastik. Yahu anlamıyorum sen çelik saat yapıyorsun camını neden plastik yapıyorsun....?

Gördüğüm kadarıyla hareketsiz biriyseniz orient otomatikler daha iyi kuruluyor. Kurulmada daha hassas. (aynı fiyatlardakiler). Bilek hareketine daha duyarlı. Sanırım seikolar daha ağır hareketler için. Hareketli kişiler için diyebiliriz.

Tabi dediklerim 400-500 aralığı orient ve seiko modelleri için geçerli. Bence sayın modern60'ın dediği yere bakın. İmkanınız varsa.

Not: Yarın öbür gün, şok sertifikası olsun, antimanyetik olsun, camı safir olsun çizilmesin derseniz fiyat aralığınızı 800-1000 civarına çıkarmanız lazım. Bu yüzden iyi düşünün. Tabi saatin cezp etmesinde ayrı konu.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj argentum » 07 Mar 2014, 14:56

fiyatına göre performansı en üstün saatlerin başında gelen orient modellerini araştırın bence.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj gurdogan08 » 16 Mar 2014, 20:11

seiko 5 gerisi yalan
Kullanıcı avatarı
gurdogan08

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners