TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNKK45 5 Stainless Steel Blue Dial Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNKK45 5 Stainless Steel Blue Dial Bilgi ve Yorum

Mesaj ermansire » 12 Şub 2014, 12:59

Merhabalar.

Direk konuya giriyorum, mavi kadranlı bir saate heves ettim ama çok fazla takacağımı sanmıyorum, bu yüzden fazla masraf etmek istemiyorum.

http://www.watchallure.com/Seiko-Snkk45-Seiko-5-Collection-Stainless-Steel-Watch-1/

Muadillerini inceledim, genelde 37-38 mm kadran var. Bu saatte 40 mm olduğu doğru mu?

Amazon Türkiye'ye saat göndermiyor diye bir söylenti var, doğru mu?

Saat hakkında ne düşünürsünüz?
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Re: Seiko SNKK45 5 Stainless Steel Blue Dial Bilgi ve Yorum

Mesaj mlm » 12 Şub 2014, 15:23

Forumdan Uzbey33 ve İnvictas nickli üyelerde bu saat mevcut özel mesajla iletişime geçip daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Ben yakından görmedim ama fotoğraflardan oldukça güzel bir saat olduğu ortada. Kadran çok hoş, kasa yapısı itibariyle PP Nautilus'a çok benziyor. Fiyatı da oldukça uygun, bence tek eksiği masif çelik olmayan bileziği..

Amazondan hiç alışveriş yapmadım ama ebayden aldığım ürünlerden gönderilmeyen ya da elime ulaşmayan hiç olmadı..

Çapı amazonda 40, jomashop da 38, ebayde 39 geçiyor, ben de emin olamadım..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Miriel » 12 Şub 2014, 15:36

İnternette mavisi çok güzel gözüküyor. :thumbup:

Amazon.com'da bu saati Türkiye'ye gönderen Amazon üzerinden satış yapan şirketler mevcut. :arrow:
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B004JI4H9E/ref=dp_olp_new_mbc?ie=UTF8&condition=new

Fakat genel olarak eBay tavsiye ediliyor.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj cagatay10 » 12 Şub 2014, 16:43

Ben amazon.com'dan 3 tane saat aldim simdiye kadar, hepsi de sorunsuz ulasti elime. Ancak amazon.com uzerinden satis yapan baska bir saticidan degil, direk amazon.com'un sattigi saatlerdi.
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj KKarakuş » 12 Şub 2014, 16:49

Merhaba,

Öncelikle belirtmiş olduğunuz kriterlere bakaraktan bu saat en ideal seçimlerden biri olacaktır diyebilirim. Saatin PP Nautilus'a benzerliği de tabi ki hoş bir detay. Bu saate sahip olmadım lakin deneme fırsatı bulmuştum. Bilekte hoş duran, görünüş bakımından fiyatından daha fazlasını gösteren bir model.

İstanbul'da ikamet ediyorsanız Sirkeci de bu saatin Beyaz ve siyah renkleri bir kaç dükkanda mevcut. :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj Rhodora » 12 Şub 2014, 21:58

BEn bu saati geçen yıl yine bu siteden bir arkadaşın önerisiyle almıştım ve çok beğendim. Yurt dışından getirtip burda satan birini buldum, sanalpazar-gittigidiyor gibi sitelerin birindeydi. Sekizgen olduğu için ben çok beğeniyorum ama pek satamıyorum bu modelleri, demişti satan kişi. Valla ben çok şık buluyorum ve hafta içi (mesai günleri) sürekli bunu kullanıyorum. Benim kabaca ölçümüme göre 40 mm'nin kesinlikle altında ancak 38'i geçiyor gibi.
Kullanıcı avatarı
Rhodora

Mesaj ermansire » 13 Şub 2014, 01:59

80$ fiyata Amazon'dan aldım bakalım, beğenmezsem birine hediye ederim.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj ermansire » 13 Şub 2014, 02:01

Rhodora yazdı:BEn bu saati geçen yıl yine bu siteden bir arkadaşın önerisiyle almıştım ve çok beğendim. Yurt dışından getirtip burda satan birini buldum, sanalpazar-gittigidiyor gibi sitelerin birindeydi. Sekizgen olduğu için ben çok beğeniyorum ama pek satamıyorum bu modelleri, demişti satan kişi. Valla ben çok şık buluyorum ve hafta içi (mesai günleri) sürekli bunu kullanıyorum. Benim kabaca ölçümüme göre 40 mm'nin kesinlikle altında ancak 38'i geçiyor gibi.

bunun bileziği kalitesiz çelikten anladığım kadarıyla, bu saate uyan yeni kayış konusunda bir bilginiz var mı?
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ylmaz94 ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners