TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Audemars Piguet Royal Oak 15400 Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Audemars Piguet Royal Oak 15400 Bilgi ve Öneri

Mesaj Eskimemur » 10 Şub 2014, 12:44

Merhabalar,

Uzun süredir APRO 15400 Mavi kadran peşindeyim. Dün Kanyon'da AP'yi getiren Tektaş'a uğradım. Yeni AP'ler gelmiş. Fakat 15400 mavi kadran yok. Beyaz ve Siyah kadran var. Satış sorumlusu kişi mavi kadran'ın sadece AP Butik'lerde satıldığını söyledi. Belki spottanda bulunabilir. Bu arada çok söylemek istemesede Mart veya Nisan ayında Maçka otelinin altında AP Butik İstanbul açılacağını yarım ağızla söyledi.

Bilgilerinize.

sevgiler
Kullanıcı avatarı
Eskimemur

Re: AP Butik Açılışı İstanbul

Mesaj ernest0 » 10 Şub 2014, 14:48

Eskimemur selam,

Mavi kadrandan kastiniz bu ise ben bunu tektasta denedim;

Resim
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Eskimemur » 10 Şub 2014, 15:42

ernest0 :champ:

o saati bende denedim 39mm extra thin.. benim bileğime küçük geldi.. ben 41mm olanının peşindeyim. Sanırım bana Yunanistan veya italya yolu gözüktü :)
Kullanıcı avatarı
Eskimemur

Mesaj ernest0 » 10 Şub 2014, 15:46

Anladim :thumbup:

Umarim bulursunuz....
En son ernest0 tarafından 10 Şub 2014, 18:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj mrbars » 10 Şub 2014, 18:09

bence 39 mm'i açık ara daha güzel ve tercih sebebi olmakla birlikte, zevkler renkler mevzusu sebebiyle farklı yorumlara saygım var.
hayırlısıyla bulursunuz.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj ernest0 » 10 Şub 2014, 18:19

mrbars yazdı:bence 39 mm'i açık ara daha güzel ve tercih sebebi olmakla birlikte, zevkler renkler mevzusu sebebiyle farklı yorumlara saygım var.
hayırlısıyla bulursunuz.

+100
İmzanız

Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj serdarfb » 10 Şub 2014, 20:29

Jumbo jumbo diye ölenler vardı forumda.. Bakın Tektaş ta hazır.. ;)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj BarisFB » 11 Şub 2014, 10:41

Bende tektas'ta 15202'yi denedim ama fiyat olarak 15400 ile cok ciddi fark var.
15202 ve mavi kadran nerdeyse tam olarak 5711 fiyatlarina geliyor ve komplikasyonu olmayan celik saat diye dusunuldugunde bu parayı verdikten sonra patek almak daha mantıklı gibi.
mavi kadran royal oak icin 2. opsiyon ise siyah veya beyaz kadran alip sonra mavi kadran siparis edip degistirmek - eger orjinalligi bozmayi dert etmiyorsaniz.
Birde yurt disinda turkiye'de alinan iskontoloları almak daha zor benim tecrubeme gore - tektasta modele gore belli bir indirim oluyo AP'lerde liste fiyati uzerinden. isvicrede ve londrada indirim sorma gafletinde bulundum, garip garip bakti adamlar bana.
Tektas Patek'lerde bile belli bir indirim yapabiliyor, guvendiginiz yurtdisi oturma izni olan bir arkadasiniz varsa tax free de alirsiniz.
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners