TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İstinye Park Rhodium Ziyareti

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İstinye Park Rhodium Ziyareti

Mesaj ZubFB » 10 Şub 2014, 10:55

SerdarFB yazdı:
2fast4u yazdı:Resim
Serdar benim maske su sekilde aman diyim kacirma kosede isiklardayim:)

Başkan kendine benzemeyen bir maske seçeydin. kimliğin belirlenecek.. :lol: :lol: :lol:

ne adamsın kahve püskürdü yeminlen :lol:
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj serdarfb » 10 Şub 2014, 11:41

:lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj 2fast4u » 10 Şub 2014, 15:37

Masallah insallah beyler formdasiniz yani cesaret hapimi ictiniz kardesimmm:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Skywalker87 » 11 Haz 2014, 05:45

İsteselerde yardımcı olamazlar zaten. Ben Londra'da Service Centre'a gittim onlarda vermiyor ama saati servise verdiğinizde geri servis kağıtlarıyla ve saatin otantik olduğunu belirtiyor ama sertifika çıkartmak diye birşey yokmuş. Sadece parlatmak için bile gönderseniz onu bile yapmıyolar diye biliyorum, yalan olmasın ama emin değilim, saatin içini açıp bakmak istiyorlar geri otantik olduğunu belgelemek için sonuç olarak onunda parasını alıyorlar.
Kullanıcı avatarı
Skywalker87

Mesaj Skywalker87 » 11 Haz 2014, 05:48

Bu arada Breitling yapıyor ama hatta orjinal kutusunu bile satıyor cuzi bir rakama sertifikasıyla beraber, ingiltere servisi baya iyi, ama TR'dekinde iş yok.
Kullanıcı avatarı
Skywalker87

Mesaj mvurucu » 11 Haz 2014, 08:01

Nisantasi rhodiumda karsilasmamistim boyle bi tavirla
Her daim gayet ilgili ve guleryuzluler

Hayretle okudum
Yalniz turkiyede luks saat magazalarinda genel anlamda bir kustahlik soz konusu
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

İstinye Park Rhodium Ziyareti

Mesaj Orhanbalu » 11 Haz 2014, 12:32

Skywalker87 yazdı:İsteselerde yardımcı olamazlar zaten. Ben Londra'da Service Centre'a gittim onlarda vermiyor ama saati servise verdiğinizde geri servis kağıtlarıyla ve saatin otantik olduğunu belirtiyor ama sertifika çıkartmak diye birşey yokmuş. Sadece parlatmak için bile gönderseniz onu bile yapmıyolar diye biliyorum, yalan olmasın ama emin değilim, saatin içini açıp bakmak istiyorlar geri otantik olduğunu belgelemek için sonuç olarak onunda parasını alıyorlar.

İngiltere deki bütün saat servis ücretleri bayaa pahalı ve adamlar 4-6 hafta süre istiyorlar. Örneğin servis ücreti rolex £420 omega £240 Tag heuer £200 alıyorlar.

Rolex : saatın tam bakımı + polisaj +( eski tip bezel ise ücretsiz değişim) diğer parçalar için extra para ödemek zorundasınız.
Servisten geldiğinde servis kutusu ve servis garanti kartı ile geliyor. ( saatin orijinal olduğunu kanıtlar ve garanti süresini gösterir )

Omega : bütün değişen parça parasını alıyor
Servis kutusu ile geliyor. Sadece A4 kağıda saatte yapılan bakımı yazıyor. Buda hem 2 yıl garanti hemde saatin orijinalliğini gösteriyor.

Tag heuer: servis uzun sürmesede servis noktaları bir biri üzerinden iş yaptığı için baya bekletiyorlar. Bütün değişen parçalar ücretli service kutusu ve A4 üzerine yapılan işlem yazıyor. Ayrıca birde küçük beyaz renkli bir kart saat bilgilerini gösteriyor. (Orijinalliğini onaylar garanti süresini gösteriyor )

En iyi servis kesinlikle Rolex te, ayrıca saatte bir sürü parça değişiyor, hatta bilezikteki boşluk giderilirken yeni bakla bile eklenmiş ama kesinlikle extra birşey talep etmiyorlar. Sanki sizin eski saatinizi alıp yerine yenisini vermişler hissi uyandırıyor.
Kendi edindiğim bilgilerimi paylaşmak istedim.
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj mehmetalpcan » 12 Haz 2014, 00:32

seiko 5 al. inşaat işiyle uğraşan yakınım eski motorlu harç mikserine düşürdü sonra yıkadı sildi koluna taktı herhalde açılmadan yirmi senedir kullanıyor.en iyi tepki alıp tüketmemek.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners