TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Grand Seiko SBGM029 GMT Limited Edition Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Grand Seiko SBGM029 GMT Limited Edition Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Ahbob » 01 ub 2014, 23:22

Saat 癟ok g羹zel, bilekte de ahane poz vermi. G羹zel g羹nlerde, keyifle kullan覺n. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Ahbob

Ya: 31
Kay覺t: 26 Eyl 2010, 20:06

Mesaj KKaraku » 01 ub 2014, 23:24

Sn.Fergus'un izni ile bug羹n deneme ve inceleme f覺rsat覺 bulduum bu g羹zel saatinin bir ka癟 fotoraf覺n覺 paylamak isterim.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj necati » 01 ub 2014, 23:30

Kerim :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj Modern60 » 02 ub 2014, 01:06

ok muhteem bir saat....ve ben hep unu merak ettim: acaba neden 繹nyarg覺l覺 davran覺p bir seiko saatin fiyat覺n覺n y羹ksek olabileceini kabul etmekte zorlan覺yoruz? Deil mi ki bir 襤svi癟re saati d羹nyan覺n paras覺 deer konarak sat覺labiliyor bir Japon saati de pahal覺 olabilir...mesele i癟ilik ve modelin beenilmesi bence...en g羹zel g羹nlerle g羹le g羹le kullan覺n...ben de bu modele hayran覺m...
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj asymptote » 02 ub 2014, 01:51

Modern60 yazd覺:ok muhteem bir saat....ve ben hep unu merak ettim: acaba neden 繹nyarg覺l覺 davran覺p bir seiko saatin fiyat覺n覺n y羹ksek olabileceini kabul etmekte zorlan覺yoruz? Deil mi ki bir 襤svi癟re saati d羹nyan覺n paras覺 deer konarak sat覺labiliyor bir Japon saati de pahal覺 olabilir...mesele i癟ilik ve modelin beenilmesi bence...en g羹zel g羹nlerle g羹le g羹le kullan覺n...ben de bu modele hayran覺m...

+1
ok g羹zel saat, Fergus'u bu g羹zel tercihi i癟in bir daha tebrik ediyorum.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Fergus » 02 ub 2014, 12:42

Modern60 yazd覺:ok muhteem bir saat....ve ben hep unu merak ettim: acaba neden 繹nyarg覺l覺 davran覺p bir seiko saatin fiyat覺n覺n y羹ksek olabileceini kabul etmekte zorlan覺yoruz? Deil mi ki bir 襤svi癟re saati d羹nyan覺n paras覺 deer konarak sat覺labiliyor bir Japon saati de pahal覺 olabilir...mesele i癟ilik ve modelin beenilmesi bence...en g羹zel g羹nlerle g羹le g羹le kullan覺n...ben de bu modele hayran覺m...

o konu biraz saatin saatlikten 癟覺kart覺l覺p stat羹 sembol羹 haline getirilmesi ile alakal覺.. belli markalar pazarlama iletiiminde sizlere sadece saat deil verdiiniz para kar覺l覺覺nda bir stat羹 de kazand覺r覺yoruz mesaj覺n覺 veriyorlar , tabiki ki 羹r羹n羹n ederi haricinde bir para alarak. bunu yanl覺 bulmuyorum bir tercihtir nihayetinde.

dolay覺s覺 ile 羹r羹nlerinin b羹y羹k b繹l羹m羹 300-600 dolar aras覺nda konumlanm覺 bir markaya bu paralar verilir mi ? verilirse hak eder mi sorusu 癟覺k覺yor kar覺m覺za.

ben bu saati al覺rken bir dakika teredd羹t etmedim bir saat 羹zerinden elde edilecek bir konuma stat羹ye yada koluma ilgi 癟ekmeye ihtiyac覺m yok..bakalar覺n覺 etkilemek i癟inde b繹yle bir harcama anlams覺z Bir grand seiko al覺rken bunlar elde edilmemekle beraber , 130 y覺ll覺k bir ekspertizin ulat覺覺 son noktay覺 , geleneksel ve 羹st d羹zey japon i癟iliini , denenmi ve kan覺tlanm覺 bir tak覺m teknolojik baar覺lar覺 ( hi beat , mems vs ) , sekt繹r羹n 繹tesinde standartlar覺 sat覺n al覺yorsunuz

yurt d覺覺 forumlardaki tart覺malardan g繹rd羹羹m kadar覺 ile isvi癟re saatlerinin kar覺s覺ndaki en 繹nemli rakiplerden birisi grand seiko , pop羹laritesi ve bilinirlii art覺yor , 繹zellikle baz覺 modelleri peinden koulur hale gelmi.. Umar覺m ileride daha 癟ok saat sever bu saatleri tan覺ma f覺rsat覺 bulur ve kalitesini takdir eder..

ben saat ile ba kurduum al覺mlar yapmay覺 seviyorum , en iyi saat beendiiniz , kolunuza yak覺t覺rd覺覺n覺z saattir , o noktada isvi癟reli olmas覺 olmas覺 bir deer olmaktan 癟覺k覺yor..
Rolex GMT IIc 116710 BLNR
Seiko Presage SARX009
Kullan覺c覺 avatar覺
Fergus

Ya: 47
Kay覺t: 24 Haz 2010, 09:12

Mesaj Triton » 03 ub 2014, 00:41

Fergus yazd覺:

o konu biraz saatin saatlikten 癟覺kart覺l覺p stat羹 sembol羹 haline getirilmesi ile alakal覺.. belli markalar pazarlama iletiiminde sizlere sadece saat deil verdiiniz para kar覺l覺覺nda bir stat羹 de kazand覺r覺yoruz mesaj覺n覺 veriyorlar , tabiki ki 羹r羹n羹n ederi haricinde bir para alarak. bunu yanl覺 bulmuyorum bir tercihtir nihayetinde.

dolay覺s覺 ile 羹r羹nlerinin b羹y羹k b繹l羹m羹 300-600 dolar aras覺nda konumlanm覺 bir markaya bu paralar verilir mi ? verilirse hak eder mi sorusu 癟覺k覺yor kar覺m覺za.

ben bu saati al覺rken bir dakika teredd羹t etmedim bir saat 羹zerinden elde edilecek bir konuma stat羹ye yada koluma ilgi 癟ekmeye ihtiyac覺m yok..bakalar覺n覺 etkilemek i癟inde b繹yle bir harcama anlams覺z Bir grand seiko al覺rken bunlar elde edilmemekle beraber , 130 y覺ll覺k bir ekspertizin ulat覺覺 son noktay覺 , geleneksel ve 羹st d羹zey japon i癟iliini , denenmi ve kan覺tlanm覺 bir tak覺m teknolojik baar覺lar覺 ( hi beat , mems vs ) , sekt繹r羹n 繹tesinde standartlar覺 sat覺n al覺yorsunuz

yurt d覺覺 forumlardaki tart覺malardan g繹rd羹羹m kadar覺 ile isvi癟re saatlerinin kar覺s覺ndaki en 繹nemli rakiplerden birisi grand seiko , pop羹laritesi ve bilinirlii art覺yor , 繹zellikle baz覺 modelleri peinden koulur hale gelmi.. Umar覺m ileride daha 癟ok saat sever bu saatleri tan覺ma f覺rsat覺 bulur ve kalitesini takdir eder..

ben saat ile ba kurduum al覺mlar yapmay覺 seviyorum , en iyi saat beendiiniz , kolunuza yak覺t覺rd覺覺n覺z saattir , o noktada isvi癟reli olmas覺 olmas覺 bir deer olmaktan 癟覺k覺yor..

:thumbup:

Hem saat hem de yorumunuz i癟in kutlar覺m. G羹le g羹le kullan覺n...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj sandan » 04 ub 2014, 09:54

GS leri 癟ok seviyorum. Evren saat vitrininde kedi gibi ilk onlar覺n 繹n羹ne gidiyorum. Se癟tiiniz model ve 繹zellikle kadran rengi 癟ok ama 癟ok g羹zel. Maallah diyelim. Hay覺rl覺 olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
sandan

Kay覺t: 16 ub 2011, 10:32

ncekiSonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 203 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners