Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Ben mywatcheshub'dan alışveriş yaptım. Kesinlikle güvenilir. Hatta en kısa sürede gelen saat oradan aldığım olmuştu Tutarı düşük gösterdiklerinden gümrük vs. sorun yaşamazsınız.
SKX'de var bende. Güzel saattir ama mekanizması görüntüsünün gerisinde kalıyor malesef.. Orient'i ise hiç bilmiyorum fakat forumda kullanan çok ki zaten yazmışlar.
nickimyok12 yazdı:http://mywatcheshub.com bu site neden bu kadar ucuz satıyor ? sahte falan olmasın ?
Bu sireden dediğim gibi bir sürü saat aldım.Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Bu fiyat niye ucuz demişsiniz ama bence olması gereken fiyat bu bence diğerleri pahalıya satıyor
Ne kadar sürede geleceği vs ise tamamen PTT ve siz arasındaki şansınıza bağlı.
Skx 'in çelik kordonlusu stoklarda kalmamış o sitede..Sipariş verecekken gördüm.Başka alternatif site var mı ?
Skx ve mako dışında rus saatleri de ilgimi çekti.Özellikle Raketa Copernicus modeline ve 24 hour modeline hasta oldum diyebilirim.Fakat bunları da bulabilmek oldukça zor.