TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

400 - 1600 TL Arası Bütçeli Klasik 38-42mm Model Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

400 - 1600 TL Arası Bütçeli Klasik 38-42mm Model Tavsiyesi

Mesaj ibot » 18 Oca 2014, 22:24

Bütçe: max 1600 TL
Hammadde: Çelik / Titanyum
Saat Tipi: Klasik
Kadran Rengi: Kahverengi ve Siyah
Çap: 38 - 42 mm
Mekanizma: Fark Etmez
Kasa Tipi: Yuvarlak
Kayış / Bilezik: Deri Kayış, Kauçuk olabilir
Kalınlık: max 12mm

Sevgili Türkiye Saat Forumu sakinler, herkese merhabalar.
yaklaşık 3-4 gündür forumu alt üst ettim lakin aradığım kriterlerde doğru düzgün bir ürüne rastlamadım.(ba ba ba doğru düzgünmüş, lafa bak) tahminimce bir yerlerde yanlış yapıyorum ya da bütçem istediğim ürünlere yetmiyor gibi bir durum söz konusu. lakin konuya hakim siz değerli kullanıcıların da birer yorumunu alarak "belki gözden kaçırdığım, daha mantıklı ürünler vardır" düşüncesiyle yukarıda bilgilerini paylaştığım özelliklerde saat(ler) almayı planlıyorum. -max 2 tane-

aşağıda görselini paylaştığım tommy hilfiger ürün yaklaşık 45 mm çapında, yaklaşık 12mm kalındığında olup bileğime göre büyük kaçtığını düşünmekteyim. zira bileğim ortalama 55mm kadar bir şey, haliyle bu çap biraz büyük kaçıyor. konuşurken de elini kolunu bolca sallayan birisi olduğum için bu kocaman şeyden biraz da rahatsız olduğumu fark ettim. -hımm ağırlık da benim için bir kıstas olabilir mi?
Resim

aşağıda görselini paylaştığım bir diğer ürün ise tommy kadar kaliteli olmayan lakin (kusura bakmayın pek odaklayamadan çekmişim) 40mm çapında yaklaşık 6mm kalınlığında, koluma taktığımda mutlu olduğum bir ürün olarak kıyaslama amaçlı sizlerle paylaşılmıştır.

Resim

şimdi bu iki ürünü paylaşmamdaki bir sebep de yukarıdaki formatta anlatamadığım sıkıntıdan ötürüdür.

efenim 42mm den büyük ürünlerin ne yazık ki benim kolumda pek de muntazam durmadığını düşünüyorum. kalınlık konusu da ayrı bir dert -tommy mesela çok kalın, kaba bir ürünmüş gibi geliyor-

şimdi mukayese ettiğimiz ürünler ile aşağıdaki şaheserin arasında dağlar kadar fark var lakin
http://goo.gl/5h41MK
adresindeki vacheron gibi kibar ve ince çizgilere sahip, çerçevesi büyük olmayan, kalınlığı aradığım ölçülerde, içime sinen makul değerlerde ürün-ler arıyorum.
-of nişantaşındaki vacheron mağazası 15 dakika uzağımda lakin bakmaya gitmeye çekiniyorum a dostlar, bu adamlar gerçekten hakkını veriyor-

önerilerinizde bir nebze yardımcı olması; çok da böyle emekli amca modelleri bana gitmez gibime geliyor ne dersiniz zira yaşımın daha 29, ofisde ise haftanın beş günü klasik elbiselerle dolaşıyorum.

umuyorum şu problemime çare olacak önerileriniz vardır.
değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
saygılar...
En son ibot tarafından 19 Oca 2014, 11:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"saat, erkekler için her dönem zamanı göstermekten çok daha fazlası olmuştur."
Kullanıcı avatarı
ibot

Re: 400 -1600TL arası Klasik, 38-42mm

Mesaj ermansire » 19 Oca 2014, 02:25

Frederique Constant'ta bütçenize uygun otomatik saatler bulabilirsiniz. Kanyon size daha yakın ama oradan beğenseniz bile alışverişi distribütörden yapmanızı tavsiye ederim.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Re: 400 - 1600 TL Arası Bütçeli Klasik 38-42mm Model Tavsiye

Mesaj Anesthesia » 19 Oca 2014, 07:35

Forumda satilik bir hamilton vardi, sanirim tam size gore. Muhendis satiyordu, hala satilmadiysa incelemenizi oneririm. Hosgeldiniz
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj ibot » 19 Oca 2014, 11:16

güncelleme:
ilk mesajdaki vacheron linki güncellendi, url sorunu yüzünden bambaşka bir ürün sayfasına gidiyormuş. şimdi düzelttim.

@ermansire hafta içi bir ara kanyon'daki mağazaya gitmeyi ben de planlıyorum. ürün çeşitliliği konusunda fikriniz var mı? alternatif başka bir yere de gidebilirim.
@Anesthesia hoşbulduk : ) dün akşam satılık ürünleri karıştırmıştım lakin hamilton'lara bakmamıştım. inceleyeyim, teşekkürler
"saat, erkekler için her dönem zamanı göstermekten çok daha fazlası olmuştur."
Kullanıcı avatarı
ibot

Mesaj Erdem35 » 19 Oca 2014, 12:03

Anesthesia nın bahsettiği saat satıldı... ama siz bir Hamilton bakmak istiyorsanız (ki bence dediğiniz kriterlere uyan modelleri var) , Saat&Saat e gidip modelleri inceleyin... Hamilton lar bu aralar saatvesaat de indirimli ;)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 155 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners