İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. mekanik saat tutkusu bambaşka bir şey bu forumda herkesin aynı zevki paylaşması beni mutlu ediyor. umarım sizler de istediğiniz saatlere sahip olursunuz
bu saat ömür boyu kullanmaktan sıkılmayacağımı düşündüğüm bir saat benim için, beğendiğim çok saat oluyor ama navitimer' a bakıp, bu daha güzel diyorum bundan sonra rolex' den başka saatte gözüm yok.