TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni / Eski Seiko Orange Monster Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yeni / Eski Seiko Orange Monster Yorum

Mesaj zattara » 11 Oca 2014, 01:11

Selamlar arkadaslar, ustadlar, sizce hangisi daha şık duruyor, aralarindaki 120 tl farka deger mi?
Tesekkurler
Kullanıcı avatarı
zattara

Re: yeni vs eski orange monster

Mesaj Tolgi06 » 11 Oca 2014, 01:47

Aradaki farka kesinlikle değecektir zattara. Yeni modeldeki indisler ve kadran fiyatına göre çok başarılı. Ayrıca yeni monsterlarda kullanılan 4RXX kalibreler güç rezervi olsun,performans olsun eski modele göre çok daha iyi. Aşağıdaki linkte üyemiz oldukça detaylı bir inceleme yapmıştı, okumanızda fayda var:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=217&t=13529&hilit=monster#axzz2q2SmGUsK
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Re: Yeni/Eski Seiko Orange Monster Yorum

Mesaj Remre » 11 Oca 2014, 01:52

Tolgi06 incelemeyi paylaştığın için teşekkürler. :thumbup: Ben de bu farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum, hatta hiç düşünmeyin derim ;)
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj Tolgi06 » 11 Oca 2014, 01:58

e155159 yazdı:Tolgi06 incelemeyi paylaştığın için teşekkürler. :thumbup: Ben de bu farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum, hatta hiç düşünmeyin derim ;)

Senin incelemenden sonra bu saatten aldım ama saat kargoda kayboldu e155159 :D .
Sonra da alamadım bir daha ama hala aklımda olan bir saat,özellikle turuncu siyah kombinasyonunu denk gelirse ve o an durumum olursa alırım spor kullanım için ;)
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj mlm » 11 Oca 2014, 10:47

Tolga kargoda kayboldu nasıl oluyor, tracking number vs yok muydu? Benim de geciken bir kargom var, 8 gündür İstanbul Uluslararası Posta İşlem merkezinde Torbaya Eklendi açıklamasıyla bekliyor, endişelenmeye başladım artık :?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Baran » 11 Oca 2014, 11:42

Ptt duyunca aklima Razz icin bekledigimiz evrak icin nasi kosturdugumuz geldi aklima.Allah sabir versin ptt ile isi olana.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj zattara » 11 Oca 2014, 11:49

bir de siyah turuncu karisim olan modeli var sizce saf turuncu mu yoksa turuncu siyah karisimini mi alayim?
Kullanıcı avatarı
zattara

Mesaj necati » 11 Oca 2014, 11:57

mlm yazdı:Tolga kargoda kayboldu nasıl oluyor, tracking number vs yok muydu? Benim de geciken bir kargom var, 8 gündür İstanbul Uluslararası Posta İşlem merkezinde Torbaya Eklendi açıklamasıyla bekliyor, endişelenmeye başladım artık :?

Merak etme gelir. Benim sarb065 5 günde Japonyadan İstanbula geldi. Gümrükte 2 hafta bekledikten sonra bana geldi.
Bu arada yeni bir saat geliyor sanki :D
Kullanıcı avatarı
necati

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners