Öncelikle foruma hoş geldiniz.

Kolleksiyonunuzu da paylaştığınız için çok teşekkürler.

Hepsi birbirini tamamlayan özel seçimler.
Ben AP RO 15202 ve Patek 5712g sahibiyim. Kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki Nautilus serisinden alınacak bir model bilezikli olmalıdır. Genta ustanın elinden çıkma o kasaya uygulanabilecek en kötü kayış tasarımının Nautilus serisinde olduğunu düşünüyorum. Dolayısı ile kendi saatimi satmak ve gerek olur, uygun bir seçenek bulabilirsem bilezikli bir Nautilus almak gibi bir fikrim var. Bu noktada da 15202 varken ne gereği var deyip düşünmeye devam ediyorum.
Audemars Piguet bir süre önce Ultra Thin ve Day date dışında,15305 de dahil 39 mm boyutundaki diğer Royal Oak modellerini koleksiyondan çıkardı. Ben olsam herhangi bir saate karar vermeden 10 gün sonraki SIHH fuarını bekler ve firmanın iptal ettiği saatlerin yerine ne koyacağına bir bakardım. Gerçi beğenilen bir model olsa bile vitrinlerde görmek en az 1 sene alacaktır ama yine de faydası olacaktır diye düşünüyorum.
2010 yılında SIHH fuarında tanıtıldıktan sonra 15305 için bulunması imkansız olacak bir model deniliyordu. Ancak bugün koleksiyondan kalkmış olmasına rağmen liste fiyatının çok altına sıfır ve 2. el modellerini bulmak mümkün.

Fazla tutulan bir model olmamakla beraber benimde tercihim başka bir modelden yana olurdu.

Bu görüntüde deri kayışlı bir 15400 ün her derde deva olabileceği fikrindeyim.