Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Anesthesia » 08 Oca 2014, 06:32
Zaten alinmis bir saat, ne yorum yapalim:)) guzel gunlerinizde kullanin, en kisa zamanda bileginizdeki fotografini da bekleriz...
Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
Ozgur » 08 Oca 2014, 10:15
Yorum istemiştiniz; Hem saat markası olarak hem de çap olarak beğeni kriterlerimin dışında. Aynı fiyatlara alınabilecek saatlerin olduğu inancındayım. (Seiko, Orient, Certina... gibi) Saat alındıysa iyi günlerde kullanın. Alınmadıysa biraz daha üstüne ekleyerek U-boat alın derim. Sıfırı pahalı derseniz temiz ikinci el kovalayın. Beğenilerinizi karşılayacaktır.
Festina lente
-

Ozgur
-
Erdem35 » 08 Oca 2014, 11:20
Eta quartz bir makineye sahip... sanırım 900 civarı bir fiyatı olması lazım... ben olsam o fiyatlarda tercih edeceğim Swiss markalar Tissot , Certina olurdu...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
onuratamer » 08 Oca 2014, 14:39
Bu saatin bir kucuk boyunu (46mm civarinda) ve Swiss Made olmayan modelini kullandim. Ayrica paylastiginiz saatten farkli olarak benimkinde mineral cam vardi. Safir cam ozellikle buyuk boyutta bir saat icin gercekten cok faydali.
Ben de Hollanda'dan almistim, markanin ilk cikisini yaptigi yildi, pasaport polisinin kolunda gorup begenip hemen almistim. Bayagi moda oldu o sene Hollanda'da.
Genel olarak saatin kasa isciligi gayet guzel. Kayisi da oldukca rahatti. Yine de bir Swiss Made kalitesi beklememek lazim. Buyuk saatten hoslaniyorsaniz cok guzel bir U-Boat alternatifi olabilir.
-

onuratamer
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo, tt59 ve 166 misafir