TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seramik Kronograflar IWC Topgun & Omega DSOTM

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizin Seçiminiz Hangisi Olurdu?

Omega Dark Side of the Moon
30
91%
IWC Topgun Miramar Chronograph
1
3%
IWC Topgun Chronograph
2
6%

Toplam oy : 33

Re: Seramik Kronograflar IWC Topgun & Omega DSOTM

Mesaj Tolgi06 » 05 Oca 2014, 02:16

Drk yazdı:Super Trofeo, ilk göz ağrım :D O alkantara kayışı yok mu, ama çok bahtsız modeller, markanın geri kalanı gibi, maalesef hak ettikleri yerleri yakalayamayacaklar, belki de hak etmiyorlardır :? Blancpain'de seramik model yok ama, hepsi dlc kaplama ve fiyatlar bunların en az 2 katı.

Fiyatlar 2 katı ama alınan indirimin de haddi hesabı yok be Drk :D . Olmadı temiz 2.el bulunur :D
Alcantara kayış çok güzel ama adeta ışık hızında deforme oluyor :D
Bu arada dediğin giib model dlc idi ya hatırladım .Olsun Doruk yine de alınır :D
En son Tolgi06 tarafından 05 Oca 2014, 02:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj drk » 05 Oca 2014, 02:18

Aslında seramik saatler aynı modelin çeliğine göre daha ağır, gramaj olarak :) Görüntü hafifliğiyse bilemem :D Şahsi birkaç tane ve internetteki yüzlerce kötü tecrübeden sonra kaplama saatlerden mümkün mertebe uzak durmak istiyorum. Bu yüzden siyah saat için şimdilik en iyi seçenek seramik. Bu konuda en başarılı bulduğum markalardan biri AP, işçilikleri şahane, IWC ve panerai hep mat yüzeyler, omega da AP gibi, metalik dokuya sahip.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Tolgi06 » 05 Oca 2014, 02:20

Drk yazdı:Aslında seramik saatler aynı modelin çeliğine göre daha ağır, gramaj olarak :) Görüntü hafifliğiyse bilemem :D Şahsi birkaç tane ve internetteki yüzlerce kötü tecrübeden sonra kaplama saatlerden mümkün mertebe uzak durmak istiyorum. Bu yüzden siyah saat için şimdilik en iyi seçenek seramik. Bu konuda en başarılı bulduğum markalardan biri AP, işçilikleri şahane, IWC ve panerai hep mat yüzeyler, omega da AP gibi, metalik dokuya sahip.

AP ile kıyaslarsak fiyat olarak zaten Omega çok daha alınası. Fiyat kaygısı yoksa AP'de alınabilir ama çoğu tasarımını fazla renkli,janjanlı buluyorum AP'nin :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj drk » 05 Oca 2014, 02:21

Tolgi06 yazdı:
Drk yazdı:Super Trofeo, ilk göz ağrım :D O alkantara kayışı yok mu, ama çok bahtsız modeller, markanın geri kalanı gibi, maalesef hak ettikleri yerleri yakalayamayacaklar, belki de hak etmiyorlardır :? Blancpain'de seramik model yok ama, hepsi dlc kaplama ve fiyatlar bunların en az 2 katı.

Fiyatlar 2 katı ama alınan indirimin de haddi hesabı yok be Drk :D .
Bu arada dediğin giib model dlc idi ya hatırladım .Olsun Doruk yine de alınır :D

Bulabilsek keşke :) 2009 da ilk modeli çıkmıştı, 2010da kanyonda buldum, vitrinde gördüğümdeki heyecanım çok komikti :D Çok sağlam indirim yaptılar yine de yurtdışında benim bulduğum aşırı indirimli fiyatın da çok altına bulunabiliyordu. Sonra saatçi kapandı :lol: Kayış inanılmaz rahattı, gerçi saat de incecikti zaten. Bir de mekanizma işçilik ve kalite olarak hepsini ezer.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 05 Oca 2014, 02:22

Tolgi06 yazdı:
Drk yazdı:Aslında seramik saatler aynı modelin çeliğine göre daha ağır, gramaj olarak :) Görüntü hafifliğiyse bilemem :D Şahsi birkaç tane ve internetteki yüzlerce kötü tecrübeden sonra kaplama saatlerden mümkün mertebe uzak durmak istiyorum. Bu yüzden siyah saat için şimdilik en iyi seçenek seramik. Bu konuda en başarılı bulduğum markalardan biri AP, işçilikleri şahane, IWC ve panerai hep mat yüzeyler, omega da AP gibi, metalik dokuya sahip.

AP ile kıyaslarsak fiyat olarak zaten Omega çok daha alınası. Fiyat kaygısı yoksa AP'de alınabilir ama çoğu tasarımını fazla renkli,janjanlı buluyorum AP'nin :D

Fiyat kaygısı olmasa herkese benden seramik offshore :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Cct » 05 Oca 2014, 02:23

Ben tabi titanyumu da katarak genele aldım :D

Ya seramikteki sorun (bana göre) ele alındığında verilen his. Özellikle bilezikli modellerde tuhaf bir hissi var, bir şey yanlışmış gibi hep.

Yalnız şöyle bir okudumda hiç anlatamamışım derdimi :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Tolgi06 » 05 Oca 2014, 02:24

Drk yazdı:
Tolgi06 yazdı:

Fiyatlar 2 katı ama alınan indirimin de haddi hesabı yok be Drk :D .

Bulabilsek keşke :) 2009 da ilk modeli çıkmıştı, 2010da kanyonda buldum, vitrinde gördüğümdeki heyecanım çok komikti :D Çok sağlam indirim yaptılar yine de yurtdışında benim bulduğum aşırı indirimli fiyatın da çok altına bulunabiliyordu. Sonra saatçi kapandı :lol: Kayış inanılmaz rahattı, gerçi saat de incecikti zaten. Bir de mekanizma işçilik ve kalite olarak hepsini ezer.

Mekanizma zaten harika ama umutsuz olmamak lazım; SerdarFB ve SalihY'nin bulamayacağı saat yok diyorlar :lol:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj drk » 05 Oca 2014, 02:26

Söz konusu bilezikse diğerleri sağlamlık için submariner'in, işçilik için royal oak'un önünde diz çöker af diler.
-Nihat Doğan

Kayış iyidir, spor, kullanışlı, hafif, ucuz. Bileziğin hakkını vermek zor, en iyisi olmadıkça hem göze hem de kıllara zarar :lol:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners