TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Carrera 300SLR LE vs Breitling Navitimer Cosmonout

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TAG Heuer Carrera 300SLR LE vs Breitling Navitimer Cosmo

Mesaj hydrocon » 03 Oca 2014, 11:53

Breitling in spuerocean serisi haricindeki modelleri bana çok sıradan geliyor.
Yine görüntü itibarıyla değerlendirmek gerekirse Tag çok daha fazla yakışıklı :thumbup:
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj Ozgur » 03 Oca 2014, 11:58

Tag
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj ZubFB » 03 Oca 2014, 13:57

bu iki saatin liste fiyatları nedir?
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj mustafacakir » 03 Oca 2014, 14:08

Benimde kişisel fikrim iki saat arasında kesinlikle Tag bu saatler arasında açık ara bencede önde hemde bu fiyata :o :o :o :o Bende ilanı gördüğümde afalladım normalde sahibinden veya gg görsem kapatır geçerdim, fakat burda görünce insan bir duruyor istifa olayım olmasaydı :roll: düşünmeden alırdım ama biraz daha beklemem gerekecek.

feanorrin yazdı:
Tolgi06 yazdı:Genel kanıya katılarak Drk'ın ilandaki saati almanızı öneririm ki kendisi verilebilecek tüm teknik bilgileri yukarıda yazmış. Ayrıca Drk gibi bir üye satıyor ki bu bence başlı başına bir güven ve alınacak saatte mutlak zevk sebebidir...

evet evet, bu forumda yetkili ve paylaşımları olan kısaca tanınan bir kişi olması kesinlikle güven veriyor hiç tanımayana bile. :thumbup:

navitimer ilanına acaba orjnal mi sahte mi kuşkusuyla yaklaşırken en başta, TAG ilanında en ufak şüphem olmadı açıkça söyleyebilirim ki :thumbup:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bence Tsf'nin en sevdiğim yanlarından birisidir bu hem mekanizma tasarım olarak herkesin beğendiği saatler alabiliyorsunuz satış bölümünden hemde 2. el piyasasındaki en önemli 2 unsur olan temizlik ve satıcı güveninde düşünmüyorsunuz bile zaten insanlar saatlerine gözü gibi bakıyor o ayrı ama saati satarken atıyorum ufak bir çiziği bile 3x 4x büyüterek paylaşabiliyorlar.Sıfır saat alırken bile dükkan dükkan dolaşarak kazıklanma korkusu yada güven sorunu yaşıyoruz ancak burda çoğu insandan saat alırken hiç çekinmeden saat alabiliyorsunuz. Günümüz insanımızın en büyük problemlerinden biri olan birbirine karşı güvensizliği eminim bu forumda hiç yaşanmamıştır, ve uzun yıllar böyle devam eder, tekrar bu konuda emeği geçen ve bu hale gelmesini sağlayan herkese teşekkür ederim.
feanorrin yinede sizin zevkiniz en önemlisi şimdiden hayırlı olsun. :champ: :champ:
Bu arada 4-5 aylık bir reserve olursa Drk haberimiz olsun. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
mustafacakir

Mesaj serhat200 » 03 Oca 2014, 14:15

Tag tabiki, hele böyle güzel bir ikinci el fırsatı varken ;)
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj onuratamer » 03 Oca 2014, 17:41

Her iki markayi da severek kullanmis bir saat sever olarak normalde marka olarak Breitling'i Tag'in bir tik uzerinde goruyorum. Bunda son donemdeki tum modellerine Chronometer sertifikasi almis olmasinin buyuk payi var. Ayrica nispeten uygun fiyatlara ulasilmasi daha guc olan bir marka. Sahibinden'deki saati ben de gordum. Chronograph fonksiyonlu saat istiyordum, Navitimer kullanmistim onceden, bu saat da bana alinabilir geldi ilk bakista. Ama nedense fotograflardan hic tatmin olmadim. Gercekligi konusunda uzman arkadaslar zaten yorum yapmislar, ama beni rahatsiz eden bir durum var saatte, deri kayisinin kasayla birlesim yerlerinde, yine kayis dikislerinde bir ozensizlik goruyorum. Diger taraftan elimizde hem guncel, hem limited edition, hem de cok yakisikli bir Tag var. Bu iki saatin karsilastirilmasinda ben acik ara Tag diyorum. (Diger saat bildigimiz klasik Navitimer olsaydi oyumu Navitimer'dan yana kullanirdim, orasi ayri).
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj feanorrin » 04 Oca 2014, 20:33

Yorumlar için herkese teşekkürler. :champ: :champ:

Herkes TAG' dan yana fikir belirtti ama ben yine de yarın Navitimer' a bakmaya gideceğim. Saati görüp, inceleyip öyle karar vermeyi düşünüyorum.

Navitimer' ın retro havası ve karışıklığı -kimisi sevmiyordur belki- benim zevkime uyuyor. 300SLR l.e. de çok güzel bir saat, ama şimdilik navitimer' a sadece bir adım daha yakın gibiyim. Breitling' de beni çeken birşeyler var. Bakalım.

bu iki saatin liste fiyatları nedir?

navitimer cosmonaute için Bağdat Cad.' deki Özgür saat 14.000 TL teklif verdi. Ellerinde yok ama getiriyorlar.
300 SLR Lim.Ed. ise sadece Saat&saat' e sordum, ellerinde olmadığı için fiyat veremediler.
Kullanıcı avatarı
feanorrin

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners