TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Unisex Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Unisex Saat Tavsiyesi

Mesaj Clk » 10 May 2010, 09:09

Arkadaslar merhaba,

22.05.2010 tarihi itibari ile evliligimizde 5. seneyi dolduruyoruz ve esim ile bir ani sahibi olmak istiyoruz. Secenkelerden bir tanesi tabii ki saat. Düsüncemiz tek bir saat alip beraber kullanmak. Saatin arka kapagina ise tarih yazdirip isimlerimizi eklemek.

Ilk secenek Rolex!! Benim tercihlerim Submariner, Sea-Dweller, Milgauss ve Explorer. Siz ne dersiniz? Baska hangi secenekler uygun olur? Omega disinda diger markalara da acigim...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Unisex saat tavsiyesi

Mesaj sedir » 10 May 2010, 09:28

clk yazdı:Arkadaslar merhaba,

... Düsüncemiz tek bir saat alip beraber kullanmak...

Bilezik çapı iki bileği de içine alacak boyutta bir saat?
Ben bilemiyorum :lol:

Neyse şu anda aklıma gelen bir model yok ama ikinize de ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj sedir » 10 May 2010, 09:29

Bu arada neden "çift saatleri"nden düşünmüyorsunuz?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj pureman » 10 May 2010, 09:46

Allah bir yastıkta kocatsın diye bir temenni vardır halk arasında bende sizin için aynı temennide bulunmak istiyorum..

Tavsiyede bulunmak haddim değil ama böyle güzel ve anlamlı bir gün için haddimi aşarak bir tavsiyede bulunacağım..

Öncelikle belirteyim bu konularda fazla bilgili biri değilim.. Bu yüzden burada okuduklarım, alma sebebiniz ve tavsiye edeceğim saatin bende uyandırdığı izlenimin karışımı olacak önerim..

Tavsiyem Corum & The Challenge Julius Baer 2010 Act II

Marka sizin tercih edeceğiniz bir marka mı, bu saati gerek siz gerek eşiniz takmak ister mi, bu saat unisex kullanılabilir mi, bu saat bütçenize uygun mu, bu saat temin edilebiliyor mu gibi soruların yanıtını bilmiyorum..

Ama bu saati tavsiye etme sebebim çok şık ve sağlam izlenimi vermesi.. Evliliğinizin gücü ve sağlamlığını vurgulaması adıan bir tercih olabilir diye düşündüm..Ama tekrar belirteyim ki sizlere bu konuda tavsiyede bulunmak haddim değil.. Ancak bu anlamlı gün sebebinizin cazibesine kapıldım bağışlayın.. Evliliğinizin bu anlamlı 5. yılının 50. yılında da aynı sevgi, saygı ve saadetle ulaşması dileğiyle..

Not: naçizane birkaç resim eklemeye çalıştım..

Resim
Kullanıcı avatarı
pureman

Mesaj 2fast4u » 10 May 2010, 10:42

Resim
Belirli bir donemi temsil edeceginden yine belirli sayida uretilen limited bir saat oneriyorum.Birlikte uzun yillar dilerim
ulysse nardine maxi diver monaco
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 10 May 2010, 11:20

Tavsiye etmiyorum ama ismi çok uygunmuş bu yüzden paylaştım :)

Resim

Seiko Galante Spring Drive 5th Anniversary Special Edition
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bilo » 10 May 2010, 12:06

Öncelikle uzun ömürler boyu mutluluklar dilerim. Allah bir yastıkta kocatsın.

Şansen ben Cartier Tank Française öneriririm. Erkek saati olarak satılan büyük boyu bir hanımın rahatlıkla ve severek taşıyacağı boyuta ve zerafete sahip. Daha büyük ve sportif bir saat arıyorsanız (yazmış olduğunuz tercihlerden bunu anlıyorum) Santos de Cartier serisine de bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Bilo

Mesaj Clk » 10 May 2010, 12:43

@sedir

Kelepce niyetine kullanacak benim hanim :) Kacamayayim diye :) Cift saatlerinde bizi etkileyen bir saat bulamadik onun icin tek saat alip degiserek kullanmak daha mantikli geldi. Bu sadece bir fikir halen 100% karar vermis degiliz. Bakalim ne cikacak ortaya sonucta..

@Pureman

Tavsiyede bulunmak haddim degil de ne demek. Senin sayende daha önce hic görmedigim ve gercekten de hosuma giden bir saat tanimis oldum. Onerdigin Corum'da ki tek zayif nokta bayan kolunda tasinamayacak olmasi. Ayrica olayi ele alis seklin, bakis acin cok hosuma gitti. Saatin saglam yapisi ile evliligin saglamligini vurgulamak hic aklima gelmemisti. Tesekkür ederim fikirlerini paylastigin icin.

@2fast4u

önermis oldgun saat aslinda secenekler arasinda var ancak ikimizde spor kiyafetler ile takabilecegimiz celik model bakiyoruz. Bu saatin celik olani hali hazirda listeye girdi.

@Bond

resmini yükledigin saati ben sana dügün hediyesi olarak alacagim :)

@Bilo

Tank benim tercih edecegim bir model degil maalesef ancak Santos güzel secim. Tesekkürler.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners