Allah bir yastıkta kocatsın diye bir temenni vardır halk arasında bende sizin için aynı temennide bulunmak istiyorum..
Tavsiyede bulunmak haddim değil ama böyle güzel ve anlamlı bir gün için haddimi aşarak bir tavsiyede bulunacağım..
Öncelikle belirteyim bu konularda fazla bilgili biri değilim.. Bu yüzden burada okuduklarım, alma sebebiniz ve tavsiye edeceğim saatin bende uyandırdığı izlenimin karışımı olacak önerim..
Tavsiyem Corum & The Challenge Julius Baer 2010 Act II
Marka sizin tercih edeceğiniz bir marka mı, bu saati gerek siz gerek eşiniz takmak ister mi, bu saat unisex kullanılabilir mi, bu saat bütçenize uygun mu, bu saat temin edilebiliyor mu gibi soruların yanıtını bilmiyorum..
Ama bu saati tavsiye etme sebebim çok şık ve sağlam izlenimi vermesi.. Evliliğinizin gücü ve sağlamlığını vurgulaması adıan bir tercih olabilir diye düşündüm..Ama tekrar belirteyim ki sizlere bu konuda tavsiyede bulunmak haddim değil.. Ancak bu anlamlı gün sebebinizin cazibesine kapıldım bağışlayın.. Evliliğinizin bu anlamlı 5. yılının 50. yılında da aynı sevgi, saygı ve saadetle ulaşması dileğiyle..
Not: naçizane birkaç resim eklemeye çalıştım..