laz5353 yazdı:Tolgi06 yazdı:Öncelikle evli oluşuna şaşırıp, eşine nice yıllara diyeyim![]()
Model olarak da Maurice Lacroix'in çok hoş modelleri var ki sende paylaşmışsın bir tane.
nice yıllar derkendoğum günü değil mart ta doğum yapacak inşallah onun için hediye bakıyorum
HeroFB yazdı:Bende gerçekten çok şaşırdım , minik için şimdiden tebrik ederim , Allah sağlık , huzur versin inşallah
Benim nacizane yorumum imkan varken yok erkek saati yok pahalı demeyin alabileceğiniz en iyi hediyeyi alınız
madem Rolex sevilmiyor önerim sırasıyla cartier ballon blue olur , chopard happy sport ya da bvlgari
HeroFB yazdı:gerçekten çok şaşırdım , minik için şimdiden tebrik ederim , Allah sağlık , huzur versin inşallah
Benim nacizane yorumum imkan varken yok erkek saati yok pahalı demeyin alabileceğiniz en iyi hediyeyi alınız
madem Rolex sevilmiyor önerim sırasıyla cartier ballon blue olur , chopard happy sport ya da b
Tolgi06 yazdı:laz5353 yazdı:Tolgi06 yazdı:Öncelikle evli oluşuna şaşırıp, eşine nice yıllara diyeyim![]()
Model olarak da Maurice Lacroix'in çok hoş modelleri var ki sende paylaşmışsın bir tane.
nice yıllar derkendoğum günü değil mart ta doğum yapacak inşallah onun için hediye bakıyorum
Pardon yanlış okumuşum ben doğumgünü olarak okudum yanlışlıkla.
Allah analı babalı büyütsün
Anesthesia yazdı:tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.
nette "emzirme saati" diye aratarak bulacağınız saatlerin esprisi nedeniyle göz önüne alabileceğinizi hatırlatırım:)
aynı durum benim için de geçerli, ocağın ilk yarısı ben de baba olacağım ve kendime babalık hediyesi olsun diye Concord TSF SE alıyorum, hanıma da "feedy"
hain miyim neyim
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir
|