TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ball Engineer Hydrocarbon Ceramic XV Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Ball Engineer Hydrocarbon Ceramic XV Yorum ve Öneri

Mesaj Aldebaran » 18 Ara 2013, 12:55

Merhabalar.

"Ball - Engineer Hydrocarbon Ceramic XV" almayı düşünüyorum. Seri numarası da; DM2136A-SCJ-BK
Saati ikinci el olarak alacağım.

Araştırdığım kadarıyla markanın diğer modellerine göre pahalı sayılabilecek bir model, daha doğrusu, chrono ve/veya gmt si olmayan bir model için pahalı denebilecek bir model.

Resim

"Düz" denebilecek bir model için Cosc sertifikası olsa da bulduğum en uygun fiyatın 3.500 $ civarında olması, ki bu en uygunu, biraz pahalı geldi.

Alıp-almama konusunda bir ikilem yaşıyorum, yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkürler.
En son Aldebaran tarafından 18 Ara 2013, 13:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Aldebaran

Re: Ball - Ceramic XV

Mesaj necati » 18 Ara 2013, 13:13

Aldebaran yazdı:Merhabalar.

"Ball - Engineer Hydrocarbon Ceramic XV" almayı düşünüyorum. Seri numarası da; DM2136A-SCJ-BK
Saati ikinci el olarak alacağım.

Araştırdığım kadarıyla markanın diğer modellerine göre pahalı sayılabiğlecek bir model, daha doğrusu, chrono ve/veya gmt si olmayan bir model için pahalı denebilecek bir model.

Resim

"Düz" denebilecek bir model için Cosc sertifikası olsa da bulduğum en uygun fiyatın 3.500 $ civarında olması, ki bu en uygunu, biraz pahalı geldi.

Alıp-almama konusunda bir ikilem yaşıyorum, yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkürler.

İkilem yaşamanız bu modeli tutkuyla istemediğinizi düşündürüyor. O halde daha bilinen marka ve modellere bakmanızı öneririm. Omega, Tag Heuer gibi. Tecrübeli üyeler model bazında da tavsiyede bulunabilirler. En azından acele etmeden iyice düşünüp sonra karar verin derim.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj serdarfb » 18 Ara 2013, 14:29

Bu markayı çok takip edemiyorum. Dolayısı ile yorum yapmamayı tercih ederim. Bu görüntüde bir saat almayı düşündeydim hedefimde Breitling olurdu sanki. :roll:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj raven » 18 Ara 2013, 14:32

Ball benim de listem de fakat bu modeli değil. aynı markanın bütçenize uygun modellerine yönelebilirsiniz ve ya başka markaların benzer modellerini değerlenndirebilirsiniz :thumbup:

http://www.lidyana.com/dm2036a-sca-bk-e ... -kol-saati

burada sıfırı daha ucuz :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Cct » 18 Ara 2013, 14:42

SerdarFB yazdı:Bu markayı çok takip edemiyorum. Dolayısı ile yorum yapmamayı tercih ederim. Bu görüntüde bir saat almayı düşündeydim hedefimde Breitling olurdu sanki. :roll:

+1
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj hozburun » 18 Ara 2013, 14:47

Cct yazdı:
SerdarFB yazdı:Bu markayı çok takip edemiyorum. Dolayısı ile yorum yapmamayı tercih ederim. Bu görüntüde bir saat almayı düşündeydim hedefimde Breitling olurdu sanki. :roll:

+1

+2 ;)
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Aldebaran » 18 Ara 2013, 15:34

raven yazdı:Ball benim de listem de fakat bu modeli değil. aynı markanın bütçenize uygun modellerine yönelebilirsiniz ve ya başka markaların benzer modellerini değerlenndirebilirsiniz :thumbup:

http://www.lidyana.com/dm2036a-sca-bk-e ... -kol-saati

burada sıfırı daha ucuz :thumbup:

Öncelikle tüm yorumlar için teşekkür ederim.
@raven verdiğiniz linkteki saat benim almayı düşündüğüm model değil.

Bu arada yanlış ifade etmişim; ben saati ikinci el olmasından mütevvellit, ona göre bir fiyata alacağım tabii.
Kullanıcı avatarı
Aldebaran

Mesaj raven » 18 Ara 2013, 15:50

hayırlı olsun diyelim şimdiden :thumbup: fotoğrafları da paylaşmanızı bekleriz ;)
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 156 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners