TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

400 TL Bütçeli Klasik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

400 TL Bütçeli Klasik Saat Önerisi

Mesaj OtoCan » 05 Ara 2013, 18:19

Merhaba arkadaşlar bir haftadır saatlere bakıyorum. Takım elbise ile giymelik, prestijli ve kalitesini belli eden bir saat arıyorum. Otomatik ya da pilli olması önemli değil. Kronometre olmasını istemiyorum.

Kafamda Tissot var, sizin başka önerileriniz var mı?

Örnek:

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tissot/T34148114/PD

Resim
Kullanıcı avatarı
OtoCan

Re: 400 TL Bütçeli Klasik Saat Önerisi

Mesaj kethuda57 » 05 Ara 2013, 20:24

Bence görerek almanızda yarar var... Tek fotoğraftan karar vermeniz doğru olmaz...eğer ikinci el takıntınız yoksa forumda saatlerine gözü gibi bakan insanların sattığı saatler de var. Sıfırdan farksız tertemiz saatler. Oraya da bakmanız faydalı olabilir. Marka olarak orient de aklınız da bulunsun o fiyat aralığında bu markada daha şık duran saatler bulabilirsiniz sanırım. ( lorus pulsar markaları da sınıfında iyi markalardır )
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj OtoCan » 05 Ara 2013, 20:53

kethuda57 yazdı:Bence görerek almanızda yarar var... Tek fotoğraftan karar vermeniz doğru olmaz...eğer ikinci el takıntınız yoksa forumda saatlerine gözü gibi bakan insanların sattığı saatler de var. Sıfırdan farksız tertemiz saatler. Oraya da bakmanız faydalı olabilir. Marka olarak orient de aklınız da bulunsun o fiyat aralığında bu markada daha şık duran saatler bulabilirsiniz sanırım. ( lorus pulsar markaları da sınıfında iyi markalardır )

Zaten saatçileri dolaşıyorum. Resmi bir fikir oluşturması bakımıyla koydum.

Orient'e az göz gezdirdim, Lorus ve Pulsar'a ise hiç bakmadım.

Dediğim gibi oturaklı olması ve kalitesini belli etmesi gereken bir şey arıyorum. Bütçemin biraz üzerine çıkabilirim belki. Bu kriterlere göre örnek olarak bir kaç model gösterebilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
OtoCan

Mesaj Hsnmrycl » 05 Ara 2013, 21:28

Takım elbise ile kullanmaya uygun, pilli, prestijli ve kaliteli, kronograf özelliği olmayan bir saat arıyorsanız şu ilana bir bakmanızı öneririm:

viewtopic.php?f=202&t=14149#axzz2mcIxurb8

aradıklarınıza uygun gibi.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj kethuda57 » 05 Ara 2013, 21:30

Ben mesela orient bambino aldım ikinci el ve bence çok şık duruyor bombeli camı ayrı bir hava katıyor

Resim

Tissot le locle diye efsane model var . Nakit 700 tl ye alınabiliyor sanırım. Forumda da dönem satan insanlarda var...
Forumda o kadar güzel saat modelleri paylaşılıyor ki forumu iyice inceleyip kararınızı ona göre vermeniz daha iyi olur. Acele etmeden içinize sinen modeli alın derim :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj kethuda57 » 05 Ara 2013, 21:37

Hsnmrycl yazdı:Takım elbise ile kullanmaya uygun, pilli, prestijli ve kaliteli, kronograf özelliği olmayan bir saat arıyorsanız şu ilana bir bakmanızı öneririm:

viewtopic.php?f=202&t=14149#axzz2mcIxurb8

aradıklarınıza uygun gibi.

Hsnmrycl in bahsettiği model şık bir model ancak çapının 34 mm olduğunu da göz önünde bulundurun. Gerçi sizin fotosunu koyduğunuz saat de 36 mm... Bileğinizin kalınlığı inceliği de saatin duruşunu etkileyecektir... Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj OtoCan » 05 Ara 2013, 22:27

İlginiz için teşekkür ediyorum.

Sanırım şuna karar verdim; metal kordonlu bir şey alacağım.

Orient'i sanırım az araştırmışım biraz daha bakmalıyım.

Bu fiyat aralığında başka hangi marka bakılabilir? Ayrıca şu modele ne diyorsunuz?:

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tiss ... 1103701/PD
Kullanıcı avatarı
OtoCan

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners