TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Edifice Modelleri Arasinda Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio Edifice Modelleri Arasinda Seçim Tavsiyesi

Mesaj Karta1903l » 03 Ara 2013, 23:58

Merabalar arkadaşlar bu aralar saate baya bi merak saldım ve ilk incelemelerimde iki saat gözüme çarptı bunlardan birisi "Casio EDIFICE EFA 131-D" ve diğeri de "Casio EDIFICE EFR-513SP-1A". EFA modelinde beğendim özellik dijital saat ve takviminde olması EFR' yi ise biraz daha şık durduğu için beğendim siyah kadranlı bir saat almayı düşünüyordum zaten ve bu modelin kadranı ve şıklığı beni oldukça cezbetti. Şu an çok kararsızım... Bu arada aklıma gelmişken EFA modelinin fiyatı da daha uygun ve bu da bir etken tabi ki ama kararımı verme konusunda sizin yardımlarınız çok önemli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Karta1903l

Re: Casio Edifice Modelleri Arasinda Seçim Tavsiyesi

Mesaj raven » 04 Ara 2013, 12:08

ikisini de beğendiğinize göre kesenizi zorlamayacak olan hangisi ise onu alın. :thumbup:
tabi yine kesenize göre saat markası olmak şartıyla başka markalara da bakmanızı öneririm. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Karta1903l » 04 Ara 2013, 16:35

Marka olarak nelere bakabilirim? birde casio gerçekten doğru seçim olur mu?
Kullanıcı avatarı
Karta1903l

Mesaj raven » 04 Ara 2013, 20:03

amacınıza bağlı casio iyi bir markadır neredeyse Türkiye'de casio takmamış kişi bulunmaz :D bütçenizi yazarsanız ve nasıl bir giyim tarzınız var belirtirseniz daha etkili öneriler yapılabilir. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Karta1903l » 04 Ara 2013, 21:38

Bütçe olarak en fazla 350 lira verebilirim ve iş gereği takım elbise giyiyorum ama normal hayatta spor giyinmeyi severim ve renk tercihim genelde siyah ve koyu renklerden oluşur.
Kullanıcı avatarı
Karta1903l

Mesaj Karta1903l » 05 Ara 2013, 17:40

Arkadaşlar çok kararsız kaldım her defasında yeni modeller çıkıyor karşıma başta belirttiğim saatler çok hoşuma gitti ama şimdi birde Pulsar' ın PU2040 modeli çıktı karşıma bu iş giderek zorlaşıyor genelde Casionun edifice modellerini çok beğeniyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Karta1903l

Mesaj Karta1903l » 05 Ara 2013, 18:08

Araştırma yaparken bu seferde bu modele denk geldim Casio EF-521SP-1AVDF bu gidişle saat alamayacağım galiba :lol: arkadaşlar bu saatler arasından bilginizin olduğu bir model ve tavsiyeniz varsa lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim :super:
Kullanıcı avatarı
Karta1903l

Mesaj raven » 12 Ara 2013, 12:39

pulsarın bu modelinin kırmızı siyahı bende var bileğiniz kalın değilse büyük kalabilir ki bende tam sınırda diyebilirim. casio modellerine bakarsanız daha çok kafanız karışır çünkü en çok modeli olan casiodur. hoşunuza hangisi giderse onu alın çünkü kendini ispatlamıştır her iki marka da.
Kullanıcı avatarı
raven

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners