TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen Diver Day-Date ve Farklı Marka Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Citizen Diver Day-Date ve Farklı Marka Öneri

Mesaj cmklmc » 02 Ara 2013, 20:25

Herkese iyi günler Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Malum öğrenci bütçem kısıtlı rakam söylemem gerekirse 300 tl. maksimum aklımda bir saat modeli Citizen Diver Day-Date sıfırı ne kadardır bilmiyorum. Ankarada ki saatçilerde bu modeli bulamadım. güvenilir alışveriş sitelerinde de yok Ancak yurtdışı bağlantılı sitelerde var benimde yurtdışı sitelerinden alma imkanım yok... Bu saatin sıfırını almak istiyorum. Ancak sıfırı nekadardır bilmiyorum. Aynı zamanda bütçeme uygun türkiyede bulabileceğim buna benzer marka ve modelleri söylermisiniz. Bütçemide göz önüne alırsanız çok yardımcı olursunuz.
Kullanıcı avatarı
cmklmc

Re: Citizen Diver Day-Date ve Farklı Marka Öneri

Mesaj Aristophan » 02 Ara 2013, 21:18

ben geçen hafta linkteki modeli satın aldım http://mywatcheshub.com/citizen-promaster/citizen-men-promaster-diver-no-box-ny230009g-ny230009gb-p-42655/ kutusuz , değeri 40 dolar gösterecek şeklide ücretsiz kargoyla gönderildi, paypal hesabı açma şansınız varsa değerlendirilebilir, zira türkiye fiyatları epey üstünde olacaktır , tabi model bulunabilrise, alternatif olarak orientin modelleri de düşünülebilir
Kullanıcı avatarı
Aristophan

Mesaj cmklmc » 02 Ara 2013, 22:18

İlginize teşekkür ederim. Aristophan Gayet hoş bir tercih yapmışsınız. İyi günlerde kullanın böyle bir modeli bulabilirsem alıcam olmazsa orient markasına da yönelebilirim ancak yine orientin bu tarz modelleride pahalı Artık saatçileri dolaşıp pazarlık yapmaktan başka birşey kalmıyor. :D
Kullanıcı avatarı
cmklmc

Mesaj cmklmc » 04 Ara 2013, 12:51

Biraz Araştırma yaptıktan sonra aklımda bir kaç soru oluştu. Orient markası ilgimi çekti ve araştırma yaptım biraz, ancak pilli ve otomatik arasında kararsız kaldım. Pilli modeller şunlar orient(sune3001b0-sune8002b0-sune1005b0) otomatik olarak da orient (fem75002dv-fem7a002r9) birde diğer otomatik araştırdım onlarda lorus rar11ax-9 ve pulsar pk5001x1 yalnız bu modelleri türkiye internet sitelerinde yok acaba saatçilerde varmıdır? Bu modellere ilave bir kaç model daha söyler misiniz ? Bu arada seçtiğim saat modellerinin fiyatları en pahalısı 400 TL civarı sizce bu modellerden hangisi olmalı ve başka ne önerirsiniz?
Kullanıcı avatarı
cmklmc

Mesaj Erdem35 » 04 Ara 2013, 21:58

belirlediğiniz modellerden en alınası bana göre Fem75002dv kodlu mako xl mavi kadran olurdu... vardı ,sattım ,özledim ,siyahını aldım olmadı tekrar maviye döndüm :)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj cmklmc » 05 Ara 2013, 13:31

Bir şey söylemem gerekirse bu formu okuyup bilinçli saat almak güzel bir şey ama insan kendini kaptırıyor birden ulaşılması zaman isteyen ve bütçe olarak araba fiyatları olan saatler olması başta şaşırtıcı gelir nasıl para verilir derken birden kendi konumdan şaşıp başka saatlere yöneldim. Şimdi ustalar sizden kafamda olan tarif edeyim. ona göre saat almadan önce daha doğru karar vermek istiyorum. Öncelikle max 300 tl. bütçeye otomatik saat alınır mı? alınırsa kafamdaki modeli buütçeme uygun fiyatta kalitelisini bulma ihtimalim nedir kafamdaki model en az 100 m su geçirmezlik , otomatik mekanizma, mavi veya kırmızı kadran , çelik kasa ve kordon (deri veya silokon da olabilir :) ) , kara veya döner bezelli yuvarlak kasa yani kare olursa (Audemars Piguet veya panarai gibi.. olması hoşuma gidiyor.) tabi fantazi kuruyor olabilirim. Sizin gerçekçi önerilerinizi bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
cmklmc

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners